[]

bir hattı kapattırıp o numarayı başka operatörden almak mümkün mü

vodafone isimli kurumsal mafyaya kolumu kaptırmış durumdayım. hat annemin üstüne, gidince üstüme alamıyorum, saçma sapan bir tarifede sıkıştım 24 ay taahhütlü 2 kat fiyatlı vodafone red dışında hiç bir şeye geçemiyorum, kontörlü hatta da geçemiyorum, her ay da mobil ödeme kapalı olduğu halde ıvır zıvır ücretler yansıtıp canımı sıkıyorlar. parasını geçtim bu heriflerin yüzünü görmek istemiyorum. bu hattı direkt kapattırsam, aynı numarayı başka operatörden talep edebilir miyim? Telefon numarasını kaybetmemem çok önemli benim için.




 
taahhüt varsa kapattırarak kurtulamazsın ki yine cayma bedeli ödeyeceksin. hattını başka operatöre de taşıyabilirsin buna engel bi durum yok, çıkacak cayma bedelini ödemen gerekecek sadece. o tutarın ne kadar düşük veya yüksek olacağı da tarifenin liste fiyatına, ne kadar indirim aldığına ve ne kadar süredir kullandığına/ne kadar süresi kaldığına bağlı.


  • konetsu  (18.10.22 16:28:22 ~ 16:37:39) 
edemezsin ne yazık ki. atıyorum numara 542li ise bunu türk telekom veremez zaten. vodafone bile direkt veremez boşa düşme süresi falan var.


  • jelly bear  (18.10.22 16:29:38) 
Cezayı ödeyip hattı tasiyacaksin hocam


  • kisa  (18.10.22 16:30:09) 
taahhütlü hattı kapatamazsın, yani kapatırsın ancak kalan ayları da bir ceza olarak ödemen gerekir. 3-5 ay gibi bir süre kaldıysa çok büyük olmayan bir cayma bedeli ödeyerek hattı başka bir operatöre taşıyabilirsin.


  • orpheus  (18.10.22 18:17:25) 
telefon numaralari ortak bir havuzda toplanmiyor maalesef sadece o operator verebiliyor. ayrica evet bosa cikmasini bekle vs garantisi yok.

3-4 yil once turkcell bana soyle bi bilgi vermisti. hala boyle midir bilmem...
soyle ki, anne ustune olan hatti operatore tasimak icin annenin imzasi gerekiyor. olur da bir gun ustume alayim derseniz o zaman geri vodafone'a tasiyip orda almaniz gerekiyor.
  • supergirl  (18.10.22 23:15:46 ~ 23:16:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.