[]

Citroen C5 Aircross alınır mı?

Hali hazırda Peugeot 2008 Allure aracım var. Çocuk doğduktan sonra memlekete giderken falan çok zor sığmaya başladık. Eşim de pek memnun değil arabadan. Ön sensör falan olmadığı için sürmek istemiyor. Arka koltuklar için klima bile yok malesef 2008'te.

Hem biraz daha donanımlı, hem de geniş bir araba almak istiyoruz. C5 Aircross Shine Bold paketi mantıklı gibi geldi. Ön sensör, elektrikli bagaj, şerit takip, çarpışma önleme, geniş iç mekan, arka koltuklar ve geniş bagajdan ötürü şu an tercih edeceğiz gibi.

Tavandaki boya atma durumu baya konuşulmuş. Bu biraz aklımı kurcalıyor.

Arada yaklaşık 280 bin lira gibi bi fark olacak. 170 bin tl'sini 0 faizle kredi çekeceğim.

Sizce nasıldır? Geçmeye değer mi? Ya da bırak C5'i şu arabaya bakın dediğiniz bir araç varsa ona da bakabilirim.

 
Ben çok beğeniyorum tam bir aile aracı ama psa grubu bana fiziksel ve yazılımsal olarak pek güvenilir gelmiyor. Göstermelik sanki her şey göz boyamak için.

Kullananlar teknik olarak sıkıntılarını bir anlatsınlar, sorun değil derseniz o grupta ve o fiyatta alınabilecek en geniş ve donanımlı araçlardan birisi, neden olmasın.
  • ananiyimioguz  (17.10.22 23:44:41 ~ 23:55:51) 
boya atma tavanı siyah olan modellerde. yani tavan rengi siyah olan modellerde.


  • mikahakkinen  (18.10.22 15:53:36) 
merhaba, çocuklu ve tatillerini ev tutmalı yaptığı için evin yarısını da yanında götüren bir aile olarak kesinlikle skoda octavia derim bagajı muazzam büyük. arabanın içi de büyük olduğu için 2 yana 2 çocuk koltuğu ve ortaya ben rahat sığıyorum. sürüşü de rahat, yolcu koltuklarında oturması da rahat. bir bakın isterseniz.


  • kakamelsokoban  (18.10.22 16:05:50) 
Değer hocam kesinlikle al.
mevcutta tiguan var, sıfır alırken ikisi arasında çok kalmıştım. c5ayı baya inceledim ve test ettim. sırf marka algısı ve ikinci el meselesinden dolayı tiguan aldım ama arkadaki 3 koltuk meselesini tiguan'da hep aradım.

  • nuisance  (18.10.22 17:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.