[]

Kulaklık Tavsiyesi

Kulak içi, kulak üstü, kablosuz, kablolu, memnun kaldığınız kulaklıkları öğrenebilir miyim?




 
Hocam geçen de kulaklık öneren olmamış başka. 1500 civarı için anker q30 önereyim günlük iş görür fakat akg den alıştığın tonları bulamayabilirsin

Geçen önerdiğim soundpeats air 3 ün fiyatı 630 dan 850 ye çıktı :/
  • freebird5406_2  (17.10.22 22:33:27) 
kulak içi olarak KZ ZS6 çok iyiydi ama kablolu ve 3.5mm jacklı olduğundan bir süredir kullanmıyorum. (KZ ürünleri genel olarak bayağı başarılı)

Düzgün kablosuz kulaklık istesem noise cancellingli Sony veya Bose bakardım.

Audiophile level ama müzik dinlemekten çok "enstrüman dinleyip" zevk almak istesem Sennheiser HD600 - HD560 - HD660 alırdım.
  • nhk ni youkosu  (18.10.22 00:00:51) 
Çok kulaklığım var fakat en memnun olduğum KZ ZSN Pro


  • uvcray  (18.10.22 00:49:53) 
@uvcray KZ ZSN Pro bende de var. Treble manyağı bir kulaklık. EQ ile falan da yola gelmiyor. Sahne genişliği diye bir şey yok. Detaylar birbiri içinde çözülüyor. Tek iyi yanı (ki aslında değil) boyundan büyük bir volume'u var. Ama sağladığı ses birbirine girmiş gürültü olduğu için, yüksek sesle gürültü dinlemenin bir alemi olmuyor. KZ ZSN Pro benim için bir hayal kırıklığı oldu, çekmecede tozlandırıyorum :(

@nhk ni youkosu ZS6'yı bilmiyorum fakat bir daha KZ almam sanırım.

@freebird azmine hayranım, seni alnından öpüyorum kardeşim :D Beni iki duyuruda da yalnız bırakmayan hayırsever arkadaşım, sağolasın :D
  • joker hakki  (18.10.22 01:29:35) 
KZ ZSN Pro'yu ilk aldığımda treble olayından ötürü ben de para çöpe gitti demiştim, şuan memnunum kulağım mı alıştı burn in midir bilmem. Kullanmıyorsan ucuza bırak bana :))


  • uvcray  (18.10.22 01:42:05 ~ 01:47:49) 
Öncelikle KZ hiçbir modelini tavsiye etmem. Son derece yüksek ve rahatsız edici tizlere sahip. Tizleri güçlendirerek ses çözünürlüğünün/detayının yüksek algılanması gibi ucuz bir numara yapıyorlar.

Belirli bir tercihin yoksa çok genel şeyler söyleyebiliriz. Mesela bass için tfz t2 galaxy olabilir. Mid için kbear kb100 olabilir. Bunların ikisi de sökülebilir olduğu için kabloda sorun çıkarsa kulaklığı çöpe atmak yerine sadece kabloyu değiştirip kullanmaya devam edebilirsin. Ya da bluetooth kablosu alarak bluetooth kulaklığa dönüştürebilirsin.
  • henchman  (18.10.22 09:36:05) 
KZ kesinlikle başarılı bir kulaklık. AirPods ile peş peşe, aynı kaynaktan aynı parçaları dinleyerek kıyasladım. Bass/tiz dengesini EQ ile sağlayınız. 4 sürücülü bir kulaklık, her frekanstaki sinyale cevap verebiliyor.


  • Etanglement  (18.10.22 16:15:57) 
iem olarak 7hz salnotes zero aldım gelmesini bekliyorum. incelemelerde gayet dengeli olduklarını söylüyorlar bakalım nasıl çıkacak.

over ear olarak beyerdynamic dt 900 prox kullanıyorum evde. open back olduğu için dışarıda bir işe yaramıyor ama detay falan süper. arkadaşımın indirimi vardı avrupada 200 euroya almıştım. bu fiyat bandında daha dengeli bir şey bulunur mu bilmiyorum. biraz tizler yüksek bunun da ama alıştım sanki. autoeq da iş yapıyor. soundstage eh işte.

kz'lerin ek sürücülerinin çalışmadığına dair bir yazı okumuştum. kz'ye güvenmiyorum.
www.headphonesty.com
  • argent dawn  (18.10.22 19:20:33) 
yakın zamanda araştırdığım için tek tek yazayım fikirlerimi (kulak üstü-kablosuz için):

1) satın almadım ama bütçe uygunsa bang&olufsen
2) benim bütçem uygun olmadığı için sennheiser aldım (250bt), ses kalitesi çok iyi ama tasarım ve konfor vasatın da altında. kulak çevreleyen bi model olmadığı için. ama aşırı hafif olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm, sorun oldu asdfh
3) bir tane de yurt dışından hediye bi kulaklık geldi, burda sadece amazon'da satılıyormuş, srhythm diye bi marka (model de nc75pro). Ses kalitesi sennheiser'dan bile iyi olabilir, malzeme kalitesi de çok net daha iyi. biraz daha ağır ama. tasarım eh fakat daha iyi tasarımı olan modelleri de var ki yine sennhheiser'dan daha ucuz. Bunun tek sıkıntısı bluetooth'unun çekim gücü pek iyi değil. O konuda sennheiser 5'e falan katlar.
4) tasarım ve ses kalitesi olarak jabra da gayet iyi bi marka. ama ortalama üstü modellerine yönelmek lazım.
5) soundcore (anker) ve taotronics gibi çok satılan markaları denemediğim için bişey diyemiyorum. Ama soundcore bi tık daha iyi gibi..
6) kablolu olarak da (bose ve beats dışında) behringer ve yine sennheiser önerebilirim.
7) bi de jbl var tabi, her 5 kişinin 6'sında olduğu için ben dönüp bakmadım ama ses kalitesini deneme şansım oldu; gayet iyi. ama diğerlerinden daha iyi değil yani, aynı seviyelerde.
8) marshall da denedim. ses kalitesi epey iyi ama o da kulak çevreleyen bi model olmadığı için uzun kullanımda kulak ağrısı yapıyor. bi de çok pahalı. o ses kalitesini daha ucuz markalarda da bulabilirsin.
Şu an aklıma gelenler bunlar. Eğer şu şu marka/model nasıl diye sorarsan (ve eğer biliyorsam) fikirlerimi söyleyebilirim.
  • tembelhayvandandatembelhayvan  (21.10.22 03:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.