[]

Tavsiye edebileciğiniz araba için 16 cm hoparlör var mı?

Açıkcası hiç anlamıyorum bu hoparlör düzenlerinden, deneyimlediğiniz ya da duyduğunuz bir marka veya direkt olarak şu dediğiniz bir hoparlör var mı?




 
Kaliteli ve parasının tam karşılığı olanlar Pioneer, Alpine, Kenwood, JBL ve Sony'dir. İdare eder ve ekonomik olanlar Cadence, Reiss, Jameson, Piranha vb.'dir. Bütçenize ve beklentinize göre seçiminizi yaparsınız.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (17.10.22 17:32:52) 
Belli bir watt tavsiye eder misiniz? Yani minimum şu olsun gibi? Çünkü 150-200-250 watt diye gidiyor kararsız kaldım.


  • jedijedi  (17.10.22 17:48:11) 
O watların hepsi yalan, yani 16 cm'de yalan. Bilinen markaların RMS değerlerine bakın, teybinizin ya da anfinizin destekleyeceği bir güçte olmalı.

Aracın orjinal teybi ile kullanacaksanız bilinen markaların giriş seviye ürünleri yeterli olur. Ama anfi ile besleyecekseniz işler değişir.
  • John Bloor  (17.10.22 17:56:33) 
@john bloor orijinal teybiyle kullanıcam, o zaman bilinen markaların normal bir ürününü alsam yeterli olacak gibi anladım, teşekkürler.


  • jedijedi  (17.10.22 18:03:41) 
anfiniz varsa midrenç alın fakat extradan bass ihtiyacınızda olur fakat ıyı bır sıstem kurmus olursunuz (git: )portakaltemizlik.com


  • Yuhanna  (17.10.22 18:40:42) 
Oto teyplerinde kullanılan ses çıkış entegreleri bir kaç tür zaten, en kötü ihtimal ile sizin oto teybiniz 4x45 watt çıkış gücü veriyordur. O da maximum zaten nominal değil, yoksa gerçek bir 45 watt bomba gibi güçlüdür.

Pioneer, Sony, Kenwood, Jbl gibi bilinen markaların 16 cm ortalama bir hoparlörü size yeterli.

Hatta bu günlerde bana da bu konuda tavsiye lazım, bilinen markalara bu paraları vermesek de daha ucuz bir marka tavsiyesi alsak ne güzel olur.
  • John Bloor  (18.10.22 10:18:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.