[]

Şaçlarım Keçe gibi oldu Taranmıyor

Son iki haftadır saçımı yıkadıktan sonra saçlarım sanki başıma yapışıyor parmaklarımla saçlarımın arasında gezemiyorum. Duştan sonrada taramak resmen zülüm gibi oldu. Uçları hep düğüm. Haftada 3 gün Yüzmeye gidiyorum. Şampuan pantene kullanıyorum ama farklı bir versiyonuna geçmiştim.

Saç yapım ince dalgalı kıvırcığa yakın orta uzunlukta.(omuza gelmeyen). Saçlarımı açtıktan sonra krem sürüyorum.

Neyi yanlış yapıyor olabilirim veya şampuanlar merdiven altı falan mı anlamadım.

 
Yakın zamanda şebeke borularında bir tadilat olduysa su bir süre yoğun klorlu akabiliyor. Şöyle bir deneme yapın, 5 litrelik kaynak sularından alıp bir de onunla yıkayın. Düzelirse sorun musluk suyundandır.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (17.10.22 17:36:22) 
Saçların kuruduğu için bu şekilde birbirine dolanıyor ve taranmıyor. Banyoda suyun altında saç kremi kullanma. Banyodan çıktıktan sonra, durulanmayan saç kremi al, bundan sadece bir iki damla ellerine döküp, saçlarına sür. Sonrasında çok rahat şekilde tararsın.

Ben elseve kullanıyorum, saçı yağlandırmıyor.
  • GoodMorningTeacher  (17.10.22 18:07:43) 
ogx coconut milk serum iyi gelebilir


  • ala09  (17.10.22 21:46:39) 
saclar cok kurumus+1
taramadan once uclara kuru yaglardan ya da elseve'in bakim kremi var kuru-sert saclar icin ondan surup oyle tarayin. haftada 1-2 gece yatarken uclara hindistan cevizi yagi ya da argan yagi surup yatabilirsiniz. yastigi yaglamiyor merak etmeyin.

  • 65 derece  (18.10.22 10:27:06) 
Elseve saç bakım yağı. Banyodan sonra sürüyorum. Ellerimle bile açılıyor.
www.cimri.com

  • Kahvedesu  (18.10.22 10:44:42 ~ 19.10.22 10:56:23) 
önerileriniz için çok teşekkür ederim yağ ve krem aynı ürünün farklı versiyonları var. Bana link atabilir misiniz?


  • sakince  (18.10.22 14:34:34) 
hask sac yagi, kücük ama 2 3 kez kulanirsin
bir de sprayi var banyodan sonra, yikamaya gerek yok.

  • durgunfoton  (19.10.22 03:05:27) 
ben bundan bahsetmistim
www.trendyol.com

  • 65 derece  (19.10.22 10:36:59) 
Saçınızı sık yıkıyor olabilir misiniz? 2 günde bir yıkamayı deneyin saçınızı farkı hissedersiniz.


  • mungojerry  (19.10.22 11:14:58) 
ty.gl

Bu benim kullandığım, sadece bir iki damla gibi elime sürüp, saçlarıma sürüyorum, ama diplere sürmüyorum. Saçlarımı yağlandırmıyor. Eğer çok sürersen saçlarını yağlı gösterebilir, ya da çabuk yağlandırabilir
Durulama gerektirmediği için çok kullanışlı.
  • GoodMorningTeacher  (19.10.22 11:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.