[]

arabada biber gazı taşımak suç mu?

malum trafikte maganda çok, hiç olmazsa müdafa amacıyla torpidoda bulundursak suç mu işlemiş oluyoruz?




 
suçsa da en fazla gazı alırlar arabadan başka bir şey olmaz. yedeğini koyar devam edersin. bende koltuk yanı beyzbol sopası+kapıda biber gazı+bagajda isviçre çakısı var.

bir gün gelip birisi eşim yanımdayken küfür eder, çıkar kaputa tepinir, aynayı kırmaya kalkar vs. (her gün görüyoruz tv'de olmaz öyle şey demeyin) ağzını burnunu patlatırım, kolunu bacağını kırarım direkt.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.10.22 16:39:48 ~ 16:40:02) 
suç değil diye biliyorum ancak iyi bir savunma aracı değil. arabadan inmediğini farz edersek o gaz arabanın içine dolar sizi iptal eder. arabadan inerseniz zaten her türlü belayı baştan kabul etmiş oluyorsunuz. en iyi savunma arabadan inmemek ve gerekirse adamın üstüne sürmek.


  • roket adam  (17.10.22 16:53:39 ~ 16:53:55) 
kanunen taşıma ve bulundurma suç değil ama kullanım durumuna göre suç teşkil edebiliyor. sorunun cevabı: suç değil


  • babafingo  (17.10.22 17:32:18) 
Arabada biber gazi suc degil ama sicakta patlarsa sikinti cikart.

Ben o yuzden arabalari kilitleyip kullaniyorum ve camlarda film var vurup kirana kadar ben zaten oradan kacarim.

Not: asla cam acik araba surmem
  • kuzey li  (17.10.22 19:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.