[]

dyson airwrap abartılmış bir balon mudur

bu aralar acayip derecede pompalanıyor tüm dyson ürünleri gibi, eşim kendine dikkat eden biridir, geçen bu cihazı görmüş geçen bahsetti ama ikimiz de gerçekten işe yarar bir cihaz mı, yoksa tüm dyson ürünleri gibi bir marketing mucizesi midir emin olamadım. evde maşa, fön makinası, üfleyen birkaç cihaz daha vs var, sizce bu cihaz, bu evdeki diğer cihazların üzerine 10 bin tl vermeye değecek bir yarar sağlar mı sizce?




 
ben çok araştırdım. bu kadar övülünce bir de fiyatı yüksek olunca bir şey sandım. zamandan tasarruf sağlamıyor ve uzun uğraş gerektiriyor. bunun yerine düzleştiricimi yenilemeye karar verdim


  • Hallegadola  (17.10.22 13:13:59) 
Ben de çok araştırdım ve airwrap'in abartılmış bir balon olduğu sonucuna vardım. Evet göze hoş görünüyor ama ne düzleştirmesi düzleştirme, ne dalgası dalga. kalıcı olsun diye 1000 taktik geliştirmem gerekecekse bu ürüne niye bu kadar para veriyorum? üstelik çok fazla yer de kaplıyor.

Üfleyen fırça aldım bunun yerine birkaç gün önce. Benim gibi el becerisi sıfır olan biri bile hem fönlü düz saç yaptı hem kıvırıp doğal dalgalı hacimli saç.
  • marla is in my head  (17.10.22 13:22:11) 
Dyson'un kendisi abarti zaten. Yaw ne kadar daha fazla iyi saci kurutabilir ki 5-10 kati fiyati hak ediyor akil alir gibi degil.

Sac kurutma makinesi lan bu 80 sene once de vardi, ayni islevi goruyordu.
  • baldur2  (17.10.22 13:23:31) 
umarım kullanan biri yorum yapar :)


  • paintov  (17.10.22 13:37:37) 
benim var ve 3 yıldır kullanıyorum. saçlarım ince telli ben çok memnunum. çok pratik ve fönle uğraş uğraş yaptığım saçı 5 dakkada yapıyorum. Ha bi kuaför fönü gibi asla olmuyor ama zaten kendim de öyle çekemiyorum sıkıntı değil yani. ofis çalışanı her kadının olmalı bence. müthiş hayatı kolaylaştırıyor. bukle uçlarını fazla kullanmıyorum ama kullandığımda onlardan da memnunum. buklelere kuaförde bile bi ton sprey sıkıyorlar bozulmasın diye sen sıkmazsan boku alete atmayacaksın. :)

ancak kalın telli saçlarda o kadar etkili değil diye söylemişti kuaför bana onun yalancısıyım. ancak kuaföre de %100 inanamıyorum malum kendisine gelinsin istiyor. Bu aleti olan kuaföre ancak düğünde falan gider yani o kadar memnunum ben.

ama yine de herkes her şeyden aynı derecede memnuniyet duymaz tabii bu benim deneyimim.
  • naksidil  (17.10.22 14:48:12) 
saci daha iyi kuruttugu icini degil be abi, ufledigi hava soguk oldugundan dolayi saca zarar vermeden sekillendirdigi icin ovuluyor... uzun ve ince telli sacli biri icin faydali olabilir. zaten herkes kesin almali diyen yok. kisa sacli bir erkek 80 sene onceki sac kurutma makinesini kullanmaya devam edebilir elbette.


  • hot potato  (17.10.22 15:28:18 ~ 15:28:34) 
yani anladığım kadarıyla olayı saçı daha hızlı ve sağlıklı şekilde şekillendirmesi, onun dışında eldeki aletlerin yapamadığı bir şeyi yapmıyorsun yani. doğru muyum? o zaman 10 bin tl vermek yerine 10 dk daha uğraşmak daha mantıklı görünüyor yanılıyorsam düzeltin :)


  • roket adam  (17.10.22 15:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.