[]

işe giriş sağlık raporu?

150+ çalışanlı bir iş yeri. aile hekimi verir mi? vermezse özelde ücretsiz alabilir miyim, yoksa her türlü devlet mi?




 
Aile hekimi vermez. Sadece belli başlı şeyleri yapabilir. Kan testi ve idrar testi için laboratuvar, işitme testi için odyometri laboratuvarı, akciğer filmi için (isteniyorsa) röntgen muayenehanesi vs. vs. diye uzar gider.

İş yerini ara. Anlaşmalı bir özel hastane varsa oraya yönlendirirler. Ücretsiz olmasa da cüzi bir ödeme ile alırsın. Yoksa devlet hastanesine gideceksin. Ama orada da belli başlı ücretler var. Tamamen bedava olmuyor bu testler.
  • himmet dayi  (16.10.22 23:18:27) 
Aile hekimi isterse verir. İstemezse göz polikliniğine sevk ederim vs. diyerek bahaneler üretir. Makul konuşup aile hekiminizden almaya çalışın derim. Olmadı en ucuz özel hastane hatta tıp merkezi bile iş görür.


  • en bi orijinal  (16.10.22 23:35:14) 
Aile hekimi veremez. Bir sürü şey istiyorlar. OSGB'ye ya da özel hastaneye git. Ben özel hastanede 400 TL'ye yaptırıyorum hepsini. Devlette çok uğraşırsın, bir günde bitiremezsin ve devlette de rapor ücretsiz değil. Çalışacağın yerden ne istediklerini öğren.


  • dissendium  (16.10.22 23:53:28) 
Osgb'de yeni yaptırdım 360 lira ve tüm işlemler tek yerde yarım saatte bitti, hastane falan uğraşma


  • mirty  (16.10.22 23:59:11) 
Osgb kabul etmeyenler yerler var. İkya sorun mutlaka. Olmazsa yarın sabah devlet hastanesi açılır açılmaz gidin öğlene kalmadan hallolur.


  • sevilen progressive türkücü  (17.10.22 01:13:47 ~ 01:14:52) 
aile hekiminden alacağınız raporda "50'den az çalışanı olan ve az tehlikeli işlerde çalışabilir" ibaresi olacaktır.


  • unalub  (17.10.22 09:30:42) 
işyerinin anlaşmalı bir yeri olabilir. bir sorun önce.


  • inheritance  (17.10.22 14:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.