[]

Hangi avrupa şehrini gezmeye gitmeli

Selam.
Budapeşte, prag, viyana, roma, floransa, paris, brügge gittim.

Baika hangi avrupa schengen şehirlerine gitmeli. Gece hayatı vs değil de prag, floransa gibi böyle yürümeli görmeli gezmeli hangi şehirleri önerirsiniz bir iki yorumla da yazarsanız çok sevinirim.

 
bitmez bu liste de aklıma ilk gelen ve bildiğim olarak bunları eklerdim:

barcelona, berlin, kopenhag, amsterdam
  • AlsterWasser  (16.10.22 21:55:53) 
saydıklarının klasmanında ilk aklıma gelenler amsterdam ve barselona oldu.


  • sir gawain  (16.10.22 22:18:00) 
Madrid, Kopenhag


  • parcxerox  (16.10.22 22:34:22) 
tek şehir önermemiz gerekiyorsa Göteborg. joker gibi şehir. kimsenin aklına gelmiyor kuzeyde diye heralde. hem sakin hem hareketli hem Stockholm gibi pahalı ya da çok soğuk değil. şehir güzel, adaları güzel, insanları tatlı. öğrenci şehri diyebiliriz.

3'lü önerebiliyorsak ve para varsa Kopenhag, Göteborg, Oslo turu mis. üçünde de gezmeli yürümeli bol bol vakit geçirebilirsiniz. ama yazın gidin. ben göterbog'dayken günübirlik Kopenhag ve Oslo'ya gitmiştim. Kopenhag'da christiania var methini duyar her giden. orası da fena değil ama genel olarak şehir çok güzel. tüm gün yürünür, acayip keyifli. Oslo haziranda bile çok soğuktu, montla dolaşıyordum. şehir merkezinde vakit geçirmiştim ben, müzeye falan gitmiştim. diğerleri kadar olmasa da Oslo da görüp gezilebilecek güzel bi yer.
  • summer timetable  (16.10.22 22:37:26 ~ 22:43:58) 
baharda barcelona veya amsterdam diyorum ben de


  • roket adam  (17.10.22 00:28:55) 
romanya braşov ve çevresi çok tatlı ve ucuz :-)


  • euteamo  (17.10.22 01:04:00) 
Venedik, Münih, Bratislava


  • pispinti  (17.10.22 10:06:54) 
yürümeli görmeli gezmeli --> barcelona


  • nuisance  (17.10.22 11:45:24) 
Norveç'e git. barcelona tam bir hayal kırıklığı bence, Gaudi olmasa ne yapacaklarmış bilmiyorum, ben sevmedim, yazın gidersen eğlenceli. Norveç kadar görmeye değer bir yer düşünemiyorum.


  • tiny penny  (17.10.22 13:40:33) 
atina


  • co2s2  (17.10.22 15:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.