[]

Dahmerin dizisi size de sıkıcı geldi mi

Cok yavaş ilerliyor içim şişti. Kaçıncı bölümen sonra hareketleniyor?




 
Son bölümdeyim, çok ağır. Akıcı değil maalesef.


  • ruhen hastayim ben  (16.10.22 21:32:11) 
Sürükleyici olduğunu kimse iddia etmez zaten. Olaya o profildeki bir ruh hastasının o profile nasıl geldiği, iç dünyası ve bakış açısı hakkında ilgi çekici şeyler anlatıyor. Kim için ilgi çekici, bunu ilgi çekici bulanlar için. İlgini çekmediği noktada sıkıcı gelmesi normal.


  • Bruce  (16.10.22 21:36:56) 
Konu ilgi çekici ama çok ağır işlemişler bence. Adamın kend isesinden itiraf kasetinin oldugu bi belgesel var netflixte o bile daha sürükleyici diziyi bırakıp belgeseli bitirmeyi düşünüyorum.


  • regina phalange  (16.10.22 22:32:45) 
Baştan sona ilgiyle izledim ki yarım saatten uzun zaman bir filme konsantre olamayan ve ara veren biriyim.
Hatta hızımı alamayıp, belgeselini ve palyaço kılıklı bir adam var, onun da belgeselini peşpeşe izledim.
Beğendim ben.
  • Mirket  (16.10.22 22:34:24) 
2. bölümde bıraktım. evet, içim şişti ve hiç akıcı değil. illa heyecan da aramıyorum yanlış anlaşılmasın. demekki doğru karar vermişim erken bırakarak. :)

bir mindhunter değil.
  • motosiklet burclu adam  (17.10.22 02:08:53) 
asıl hikayede olmayan yan komşunun son bölümlerde gereksiz öne çıkarılması dışında oldukça iyiydi diyebilirim. dahmer'in ruh sağlığını farklı bir yöntemle anlatmak mümkün değildi bence.


  • tantunisultansuleyman  (17.10.22 08:06:41) 
diziyi izlemedim ama konu olarak benzeri manhunt unabomber güzel diziydi. tavsiye ederim.


  • potsdamer  (17.10.22 12:28:48) 
Belgeselini izledikten sonra devam etmedim. Belgesel çok daha akıcı ve hayatıyla ilgili her şeyi öğrenince diziye devam edesim gelmedi.


  • oldtimer  (17.10.22 14:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.