[]

Giyim firmasına gidip bana kombin yapsanıza demek.

Niyet iş yerinde ama sokakta giyebileceğim tarzda alacağım. Altı üstü iki gömlek ve iki pantolon alacağım ama hangi renk hangisiyle gider tam kestiremiyorum. Gerçi pantolon siyah gri ekseninde olur.

Bir giyim firmasına gidip sar oradan iki gömlek ve pantol, görüşürüz tarzı bir yaklaşımı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz konu hakkında?

Ne kadar gerekli bilmiyorum bilgisi: Öyle mark takıntım yok ama kaliteli olan firmaları tercih ederim tabii.

 
Bence çalışanına iyi maaş veren ve yüksek fiyata ürün satan yerlerde bunu yapabilirsiniz.

Sebebiyse çalışanına iyi maaş vermeyen yer anca lcw falan gibi öğrenci, yeni mezun vs çalıştıran yerler olur. Buralarda tabiki servis alamazsiniz.

Bence mantıksız değil.
Buna ek olarak Türkiye'de var mi bilmiyorum ama yurtdışında giyim tarzını ve vermek istediğiniz fiyati söyleyip size aylık kombinler yollayan firmalar var.
  • logisticsmanager  (16.10.22 19:38:28) 
ben zamanında satış danışmanı olarak çalışmıştım, böyle biri gelse yardımcı olurdum hem zaten satış yaptığım için prim alırım hem de iyi niyetimden

fakat ilk bilgileri sizin vermeniz gerek nerede giyeceksiniz açık tonlar mı koyu tonlar mı olsun istersiniz

böylece 2 pantolon 3 gömlek ile birbiriyle giyilebilecek kombinler önerebilir
  • freebird5406_2  (16.10.22 19:42:12) 
Altınyıldız'da yapmıstım bunu. Bir guzel giydirip gondermislerdi beni bayram cocugu gibi.


  • dr doofenshmirtz  (16.10.22 19:42:20) 
bunu yaparsanız ellerinde kalan en kofti şeyleri size çok güzel oldu diye satacaklardır.


  • duyurukullanıcısı  (16.10.22 19:46:29) 
@logisticsmanager Lcw değil. Aklıma gelen Gant misal

@freebird5406_2 genel olarak koyu ama gömlek açık ton olabilir. fakat pantolon için özellikle koyu

@dr doofenshmirtz, Altınyıldız mantıklı.

@duyurukullancısı ihtimal dahilinde tabii
  • put it in your appropriate place  (16.10.22 19:52:53) 
Yok ben zaten lcw demiyorum örnek verdim, çok fazla insana hızlı tüketim giysi satmaya çalışan yerden böyle servis alamazsiniz diye.
Gant pek giymedigim icin cok bilmiyorum, banana republic misal severdim. Misal Massimo dutti verebilir bu servisi bence.
Yani bulmaniz gereken; yüzlerce insana hizmet vermeye calismayan, fiyatlari haliyle yüksek olan ve calisanlarini "is bulamayan" kisilerden değil deneyimli kisilerden seçen bir yer olmalı. Bence soruyu böyle sorarsaniz daha net bilgi gelebilir.

Bu arada kigili, network, massimo dutti, beymen gibi yerler olabilir. Özellikle outlet olmayan yer seçerseniz sanki hizmet bir tık daha iyi olabilir.
  • logisticsmanager  (16.10.22 19:59:08) 
Mağazaların çoğu ürünlerini kombinler aslında, yani askı düzeni bu şekilde olur. Kazak yanında ona uygun pantolon, gömlek, hatta ayakkabısı durur altta. Mağazaya gittiğinizde biraz dikkat edin fark edersiniz. Görevliye bu kazağı/ pantolonu başka hangi parça ile giyebilirim diye sorarsanız bir iki şey önerir.


  • ya volna  (16.10.22 21:09:16) 
@logisticsmanager'in bahsettigi sistem turkiye'de de var ama ben kullanmadim, kullanan hic duymadim. ama belki kullanislidir, bir inceleyin isterseniz.

clotie.com
  • in vino veritas  (16.10.22 22:51:18) 
damat tween’in iyi bir mağazasına giderseniz tam dediğiniz gibi stil danışmanlığını verirler. ama fiyatları ciddi manada pahalı şu an.


  • roket adam  (17.10.22 00:31:07) 
İnstegramda kombin sayfaları var, göz atabilirsiniz.


  • el conquerador  (17.10.22 01:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.