[]

Bogazim acimaya basladi ve hafif balgam birikiyor?

Bunun ilerlememesi icin ne yapmaliyim?




 
Çevremde ben dahil çok kişide aynı dert var.
Milyon ilaç kullandık ama işe yaramadı.
Bir çözüm bulursanız paylaşın lütfen:)
  • kisa  (16.10.22 16:47:37) 
aktardan aldığım zencefilli macun kurtarıyor beni bu durumlarda. şu hatta: st.myideasoft.com


  • pide  (16.10.22 16:53:19) 
Gerçek ilaçsız ve genetiği değiştirilmemiş mahsullerle yapılmış hakiki ev sirkesini suyla karıştırıp için günde 3 defa.

Günde 2 defa C vitamini alın, hap veya eriyen tablet fark etmez.

D vitamini ister D3K2 formuyla ister kandaki D vitamini değeriniz düşükse 1 veya 2 defaya mahsus devit-3 ampul olarak (sonrasında d3k2 olarak devam etmek üzere) alın (1 tatlı kaşığının yarısı kadar zeytinyağına ampulü kırıp, eksikliğin şiddetine göre yarısını veya tamamını döküp için, eksikliğin şiddetine göre 3 gün veya 1 hafta sonra tekrarlayın).

Soğan ve sarımsak ve sumak yiyin, sumaklı soğan harika bir şeydir. Soğanı çeyrek veya yarım halka halinde ince doğrayıp tuzla iyice ovarak "öldürün" fazla tuzunu akıtmak için yıkayın ve tabağa koyup üzerine gönlünüze göre sumak serpin, isterseniz zeytinyağı da gezdirin, muhteşem.

Gğneş görün temiz hava alın bol su için. Hemen ilaçlara sarılmayın, önce bedeninize itina edin gerisi gelir. Bu itinaya unlu ve şekerli gıdayı iyice azaltmak da dahildir.
  • muhayyer divan  (16.10.22 16:58:03) 
umca.
tam zamanı, hasta olmanızı engeller.

  • blatta hiberna  (16.10.22 19:31:33) 
kisa +1
aynı dert ve iyileşmedi. ögretmen hastalığı sanmıştım ama herkes olmuş :)

  • ala09  (16.10.22 20:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.