[]

Sansür yasasında entylerimiz de güme gidebilir mi

Mesela bartındaki olayla ilgili bir şeyşer yazmak istiyorum ama korkmuyor da değilim başıma iş almayayım siye. Artık hep çiçek böcek dizi şarkı türkü ile ilgili mi entry girmek lazım bu yasa bize uğramasın diye.




 
Evet. Yasa amacına ulaşmış işte.

Edit: henüz resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girmemiş olabilir. O konudaki bilgi için teyit.org
  • anon1m  (15.10.22 21:49:59 ~ 21:54:12) 
Yasa yürürlüğe girdikten sonra tahminen aynı sizin korkunuzu daha baskalarina yayip sosyal medyayı kontrol altina almak için belli süre birçok kişiye dava acacaklardir. Amaç zaten aynı bütün "ama batılı ülkelerde de var" yalanini (sosyal medyada ırkçı şeyler yazan adam ile sosyal medyada hükümet karşıtı bilgi yazdığı için dava açılan adam aynı şey değil) söyleyen ülkelere bakarsanız olan siyasi krizler (rüşvet, rant vs vs) sonrası hemen bunu getirmeye çalışmışlar.

Şu an yasa resmi gazetede yok ama olduktan sonra olacak belli.
Burada "ülkemiz çok süper, dünyanın en özgür ülkesi, döviz düşecek, cok zenginiz" diyen adamlar konuşacak.
  • logisticsmanager  (15.10.22 22:21:59) 
Temel hak ve özgürlükler kısıtlanamaz, anayasal temel haklara karşı olan her şey kanunsuz ve geçersizdir. Korku baskı iklimine karşı durmak temel haklarımızı korumak bizlerin elindedir. Devleti var eden vatandaştır. Gerçek hukukçu savcı ve hakimlerde bu yasanın anayasaya aykırı olduğunu bilmektedir. Asla boyun eğmeyin


  • zekicalik  (16.10.22 14:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.