[]

En iyi laptop markası

Oyun bilgisayarı değil de kişisel bilgisayar için en iyi dizüstü bilgisayar markası sizce nedir? Apple dışında (çok pahalı).




 
dell
lenovo
asus

iyidir.

bende dell var, 8 yıldır kullanıyorum.
  • sir gawain  (15.10.22 15:24:27 ~ 15:25:21) 
msi kullanıyorum 10 yıldan uzun süredir. bir de ssd taktım canavar gibi çalışıyor windows 10 ile. msi oyun serilerini tavsiye edebilirim. ayrıca mat ekran olmazsa olmaz bence.


  • tukenmez adam  (15.10.22 15:33:14) 
sadece marka bazında düşünmek hata olur. tüm bilindik markaların iyi serileri var.
mesela lenovo thinkpad ya da HP probook, dell alienware gibi. ama aynı zamanda bu markaların çok uyduruk alınca pişman edecek modelleri de var.

üstüne amaç nedir ? ihtiyaç mobile workstation da olabilir, pili 8 saat gidecek bir ultrabook da. hepsi için bakılması gereken kriterler farklı.
  • orpheus  (15.10.22 15:37:13 ~ 15:37:45) 
model seçin marka değil.

Asus iyidir ama her modeli değildir. Dell iyidir ama her modeli öyle olmayabilir. Gibi.
  • nhk ni youkosu  (15.10.22 15:37:31) 
Marka değil model+1

Misal dell oyun serilerinde ciddi bir ısı problemi vardı ben alırken hiçbir inceleme onermezdi. Bu soruya kimse hp demezken oyun laptoplarinda hp omen oldukça iyi.
  • logisticsmanager  (15.10.22 15:56:20) 
marka model tavsiyesi olmayacak pek ama cok sayida bilgisayar kullanmis biri olarak tecrubelerimi yazayim. "teknoloji sans isi biraz" diyelim tabi her seyden once.

2007'de ikinci el aldigim Acer hala calisiyor (kullanmiyorum ama evet yasiyor, yavas da olsa)
2011'de sifir aldigim Dell sayisiz sorun cikardi, (isinma vb) anakart degisti, en son 2 senenin sonunda nallari dikmisti. klavyesindeki jelatini dahi duruyor ama artik can yok. yani belki model sorunluydu, belki de bendeki ama bir daha dell asla almam. hep acer kotulenirdi ama cidden acer bana hic sorun cikarmadi.

su an 2013 Macbook Air kullaniyorum. (hatta ondan yaziyorum) sadece pili degisti, hayvan gibi calisiyor.

yani su an bu macbook'a bir sey olsa lenovo bilgisayarim da var ama yine de baska bir macbook alirim. evet pahali, cok pahali. yillarca kullaniyorsun, parasini da cikariyor ama butun parayi bastan vermek zorunda oldugun icin zorluyor.
o yuzden buna bir sey olsa ikinci el alirim yine bir nebze de ucuz olur.

sadece kisisel bilgisayar olacaksa guvenilir birinden ikinci el de dusunebilirsiniz.
  • supergirl  (15.10.22 16:22:01 ~ 16:23:18) 
lenovo kullanıyorum bir senedir memnunum


  • bahçedekisandal  (15.10.22 17:04:44) 
hocam ben 2 seferdir tatava yapmayıp elmaya basıp geçiyorum.

gayet memnunum.

onun dışında thinkpadlerin ve dell markasının iyi olduğunu duymuştum.
  • AlsterWasser  (15.10.22 18:07:36) 
Kişisel kullanım için hp elitebook kesinlikle


  • efruz  (15.10.22 22:42:04) 
uzun süre asus kullandım, biri çok iyi biri orta biri berbattı. şimdi huawei matebook d15 var gayet memnunum, işçilik kalitesi daha düşük olsa da malzeme ve konfor macbook air seviyesinde. benimki hayli başlangıç seviyesi çok daha iyi matebook modelleri de var.


  • kaichi  (15.10.22 23:24:33) 
Bir bilgisayar teknisyeni olarak, Hp Elitebook serisi. 5 adet Elitebook sahibiyim. Gerçi bu model de pahalı. Ultrabook olarak geçen kasası zayıf bilgisayarları almayın. Laptop kasası kimsenin önemsemediği önemli bir parçadır.


  • dokuzeylul  (15.10.22 23:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.