[]

Mülakata hazırlan deyip aramamak ayıp değil mi ?

Kendi alanımda bir iş gördüm kariyer.net'de. Başvuruda cv'ye yazdım, istenilen şartları taşımıyorum ama kendimi geliştirmek için çalışmak istiyorum diye. Benim alanım ama bilgi sahibi olduğum konular değil.

Başvurdum 1 hafta sonra aradılar şaşırdım çünkü doğru düzgün hiçbir şey bilmiyorum.

Neyse görüşmeye gittim bu pazartesi günü , ik personeli ile bölüm şefi vardı. Sordular, anlattım falan. Orda da söyledim ben hiçbir şey bilmiyorum, amacım kendimi geliştirmek diye. Maaş beklentimi sordular bir beklentim yok dedim. İş yeri ile alakalı sorular sordular önceden araştırmıştım, hoşlarına gitti falan.

İk bana dedi ki cuma gününe kadar görüşmeler devam edecek cuma günü, olumlu geçenlerle 2.gorusmeyi yapacağız mülakat olacak.

Sonra bölüm şefi dedi ki "sen belirttiğim konulara çalış, cuma gününe hazırlıklı gel." Ben buradan görüşmenin olumlu geçtiğini anladım ki zaten ik'nın tavrı da olumluydu.

Tamam deyip gittim. Ne arayan var ne soran. 4 gündür bölüm şefinin söylediği şeylere çalışıyorum ben de tabi ama en azından olumsuz diye geri dönün. Benim 4 günümü yediniz hiç yoktan, madem olumsuz neden beni umutlandırıyorsun. Yaptıklarının ayıp olduğunu düşünüyorum.

 
Ayip ama olagan. Mulakati yapacak kisinin acil isi cikmistir ik unutmustur. Ik yi arayip ikinci mulakat icin aranacaktim ama haber gelmedi bilgi alabilir miyim diyebilirsin.


  • kuzey li  (14.10.22 18:49:02) 
Bir tık ayıp ama olagan.

Harbiden misal su an o kadar çok operasyonel isim var ki bu tarz ik tarzi isleri unutuyorum.
Bu kadar ters algilamayin yani. Ben zamanında 4 saat yol yapip airbnb yapip görüşmeye gittim. 1.5 saat görüştük, sonra 2.5 ay attığım maillara bile cevap vermediler. Ben iş bulduktan sonra dönüş yaptılar. Aha bu ayıp işte.

Haftaya hafta ortası gibi bir mail atabilirsin. Ama pasif agresif şekilde ya da agresif sekilde atma tabiki.
  • logisticsmanager  (14.10.22 20:29:27) 
Ohoo, bu ne ki. Ben Kore şirketinden olumlu dönüş aldım, sonra işe alımlar durduruldu dediler. Yersen... İş görüşmesi olumluysa yüzde 80 ya o an söylerler ya da çok yakın zamanda arayıp haber verirler. Aynı gün ya da ertesi gün ararlar. Bu da bir not olsun. Soruya cevap olarak biraz ayıp ama takılmamak lazım.


  • dissendium  (14.10.22 20:38:31) 
Az önce cv'ye tekrar bakmışlar. Anlamadım amaçları ne.


  • sassot  (15.10.22 04:53:09) 
pazartesi arasana hocam, kafaya bu kadar takma
oluyor böyle durumlar
tek kişiye bağlı bi süreç değil sonuçta
  • megacracker  (15.10.22 08:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.