[]

bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz

evin 2. arabası olsa. çok km yapmam muhtemelen. çok masraf çıkar mı? birkaç yıl heves aldıktan sonra güzel fiyata satılır mı yine?

2017 TRAFİĞE ÇIKIŞLI 2016 MODEL MAZDA MX5 SKY-G POWER SENSE İlan No: 1032822929
www.sahibinden.com

 
Mazdalar birkaç yıl heves alınıp satılan arabalar genelde Türkiye'de. Çünkü cidden bakımıydı, arızasıydı anlayanı çok az. Ben de rx8 e heves etmiştim ama siz bir de ikinci araç diyorsunuz. İkinci araç için uyguna 1 yaşında falan clio denk getirip almak daha iyi olabilir. Zira işletme maliyeti yüksek olursa ya da para veya zaman kaybına neden olursa 2. araba olmasının bir anlamı kalmıyor.


  • armagan abanuz  (14.10.22 00:14:35) 
Mazdanın üzeceğini sanmıyorum. bizde mazda 3 var yıllardır sorun çıkarmıyor. piyasası yok ama olsun alıcı çıkıyor her türlü. Onu alırsanız sadece yazlık araç gibi de kullanılabilir neden olmasın. Sizde zaten suv vardı sanırım? Üstü açık bir tane daha olabilir.. tr de hangi araç olursa olsun değer artışı genelde benzer oranda oluyor.

Mesela ben de daihatsu copen düşünüyordum el kadar araba şunun bozulmasından ne olacak oyuncak gibi zaten de sığmam diye girişemedim yoksa büyük şehirde olsam uğraşırdım arıza çıkarsa da bişey olmaz keyiflik işte.

lancia delta bakıyordum geçen sene 100k olan 1.4 150bg aracı 100k ya koyanlar şimdi 300-500 arası koyuyorlar ve ilanlara sürekli bakıyorum gidiyor da yani arabalar. Kim alıyor bunları dersin.. ama gidiyor. lancia delta gidecek, mx5 gitmeyecek olur mu öyle şey.
  • ananiyimioguz  (14.10.22 00:45:08 ~ 00:52:54) 
bu araç pinti zengin arabası. alfa romeo gibi. adamın parası çok ama spor arabaya çok para vermek istemiyor. yanii alıcısı ölücü tayfa olur. mazda hastası olduğum bi marka ama türkiye de anlayan usta az. masraf çıkarmaz ama kazada falan epey üzer. uzun süre mazda 2 almayı düşündüm ama cesaret edemedim.


  • halk  (14.10.22 01:27:19) 
Elinizden çıkarmanız zor olmayabilir, petrolheadlerde yeri ayrıdır mx-5'in. İlla ki almak isteyen biri olacaktır. Ne kadar sürede satılır bilemem tabi, takipte olduğum bi fiesta bile fiyatı uygun olmasına rağmen 3 aydır satılamadı.


  • thewhitewolf  (14.10.22 08:17:44) 
5 yıldır İzmir'de cabrio araç kullanıyorum.
Türkiye cabrio araçlar için uygun iklime sahip değil. Yazları çok sıcak, kışları ise çok soğuk. Dolayısıyla üstünü açıp gezebileceğiniz zaman çok kısıtlı olacak. Garaj olması çok önemli. Aptal bir komşu balkondan aşağı izmarit atabilir, benimkinde o yüzden ufak bir delik var. Kapalı garaj şart. Lakin evin ikinci aracı olacakmış, maddi yönden de rahat olduğunuzu varsayarsak alın gitsin derim. Cabrio güzel bir heves. Üzerini açıp gezince ne dert kalıyor ne tasa. Gözlerin de üzerinde olmasını seven biriyseniz bu araç yeter artar. Bir corolla kadar çabuk satılmasa da meraklısına mutlaka satarsınız.

not: Şimdi ilanı biraz daha inceledim ve önemli bir tavsiye vereceğim. Bu aracı 500 bine kadar indirirler. Ülkede kriz var, keyif aracına para yatıracak insan sayısı çok az. şu an satan kişinin/galerinin elinde kaldı araç. Ciddi oranda indirim isteyin.
  • grabbing hands  (14.10.22 12:42:10 ~ 13:03:27) 
Al gitsin dostum. En büyük pişmanlığım zamanında böyle bir çılgınlık yapmamış olmam.


  • burfak  (14.10.22 12:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.