[]

Is görüşmesi

Kariyerimde ilerlemek istediğim bir pozisyon için bir işe basvurdum görüşmeye çağırdilar ama başvurmakla yanlış mı yaptım diye düşünüyorum.

Firma su an çalıştığım yer ile aynı büyüklükte
servis var ama evime çok uzak bir yerden geçiyor(Su an sabah 7 de uyanıyorum o ise geçersem 05.30da uyanacagim )

Su an calıştığım yerde daha fazla öğreneceğim bir şey yok ama evime asiri yakın, işyerinde de rahatım işimi yapiyorum karışan eden yok, ortam huzurlu sayılır.

Ya tabiki görüşmeye gidince direkt beni almayacaklar onu biliyorum ama emin olmadan giderek ne kendimi ne onları yormak istiyorum. Siz ne yapardınız? Bunu bosverip daha büyük ve yakın firmalara başvurmaya devam mı etsem?

 
Ben olsam isi yapmazdim. Günde 1.5 saat oldukça ciddi süre ki akşam da dönüş daha uzun surecektir.

Buna ek olarak yapilacak geçişler öylesine değil, üste olmali. Özellikle bir sıkıntınız yoksa is yerinde.

Sirket daha büyük degil, içerisi nasıl belirsiz ve size günde tahminen 2-3 saat ekstra yolu takmayacak bir para vereceklerini dusunmuyorsunuz.

Ama ben olsam görüşmeye giderim. Kafamda bu iki üç saatin karşılığıni saatlik ücret hesaplayip istediğim maaşa eklerim. Verirlerse ciddi dusunursunuz, vermezlerse gelecek maclara bakarsiniz. Hem de is gorusmesi deneyimi olur. Ben misal bu hafta sirf 5 yıldır iş görüşmesi yapmadım diye ve piyasanın nasıl olduğunu öğrenmek için bana ulasan bir firma ile görüştüm. Insan unutuyor nasil oldugunu (yok sizin için ideal is nedir, ideal is yeri nedir, sizi siz yapan özellikler vs.). Misal bir soruya cevap verdim, çok net ve güzel bir cevap verdiniz. 10-15 yil deneyimli olanlar bile bu soruda tam bir şey söyleyemiyor dedi. Bence sebebi iste görüşme konusunda paslanmis olmalari.
  • logisticsmanager  (13.10.22 23:44:17 ~ 23:44:50) 
Bunun işten dönüşü de var. Ben gitmezdim. Her şey para değil. 7'de uyanmak bile berbatken 05.30 çok kötü. Ben askerde bile 05.45'te uyanıyordum hatırladığım kadarıyla.


  • dissendium  (13.10.22 23:47:35) 
görüşmeye git, teklif bile etmeyecekler belki içinde kalmasın. onlar sana teklif verene kdr düşünme böyle şeyleri, sonra değerlendirirsin. her iş görüşmesi ayrı bi tecrübe, değerlendir mutlaka.
- ben de o yolu çekmezdim bu arada- ama belli de olmaz, bişey konuşursunuz aklın çelinir, görüşmeye git mutlaka.

  • sirkelimon  (14.10.22 01:33:20) 
Görüşmeye mutlaka git, istersen aradaki farka değecek bir maaş artışı ister. Verirlerse ne ala.


  • burfak  (14.10.22 08:20:54) 
taşınma imkanın varsa görüşmeye git

şu an yazdığın şekilde gitmen mantıksız
  • bir soru sorcam  (14.10.22 08:58:40) 
o trafiği çekmek için 2 katı ve üstü maaş alman lazım. Arkadaşım x brüt alırken 2,5x net aldığı yerden her gün 2+2 4 saat araç kullanmak zorunda kaldığı için ayrılmak üzere.


  • gabe h coud  (14.10.22 09:09:51) 
zamanında aynı hataya düşüp iş değiştirmiştim. hergün 30-45 dk yürürüm ya noolcak dediydim de, bir yılın sonunda zor attım kendimi başka yere.


  • eskimo  (14.10.22 09:10:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.