[]

Şirket ünü

Merhabalar. Şirket ünü sayesinde iş bulan ya da daha iyi işlere geçen var mı? İyi bir yerde 2 ay bile olsa çalışıp bunun faydasını gören oldu mu?




 
Cok eskiden dior'da calismistim. Satis temsilcisi olarak. Cartier'e gecis yapmamda cok faydasi olmustu.
Luks markalarin degisik bir referans sistemi var.

Belirli markalar birbirleri arasinda cok kolay eleman alirken bazi markalar birbirlerinden asla eleman almiyorlar.
  • Bu yol nereye gider bilmem ama yürüyorum işte  (13.10.22 19:54:05) 
Summer timetable iş yeri ve pozisyonunu görünce düz adam olarak benim bile gözlerim kamaştı, iş sahibi olsam içeride bir audit yürütsün bakalım hevesi oluşmuşken kesinlikle var.

İkinci konu da şu; örnek veriyorum büyük bir fmcg şirketinde çalışıyorsanız benzer bir pozisyon - farklı bir firmaya çok rahat geçersiniz. Yaklaşım şu şekilde oluyor çünkü; bu adamı bunlar almış ve bu adam burada şu kadar çalışmış. Ben de Hr süreçlerini daha esnek yürütebilirim… gibi gibi
  • zoque  (13.10.22 21:45:11) 
Acıbadem'de çalışmanın ekmeğini hep yedim. Sağlık sektöründe özellikle iş yapıyor.


  • aids rakun  (13.10.22 21:46:08) 
junior iken tesadüf ve bal sonucu çok büyük global bir IT firmasında çalışmıştım. bu saate kadar hep onun ekmeğini yedim :) sen x'te çalışmısın zaten referans sormak ayıp olur diye yüzüme bile söylendi görüşmede.


  • delidir yakalayin  (13.10.22 21:48:27) 
Big four'un birkacinda çalışmış bir tanıdığım var. Çok dandik kişiliğe sahip, her şirket ile sıkıntılı ayrılıyor ama hep is buluyor çünkü hem kafa zehir hem cv. Her ayrıldığı sirketten ciddi tazminat alarak da ayrılıyor.

Onun dışında izmir'de yaşar holding bunyesinden cikar iyidir havasi var. Birbirlerini de iyi korurlar, is paslarlar zaten.

Koc holding için de böyle bir piyasa var. Oradan çıkan iyidir diye.
  • logisticsmanager  (13.10.22 22:32:35) 
Ha kendim de en ünlü fmcglerden birinde 4 ay çalıştım. Ise yaradi çünkü şirkete girerken sinavlar falan oluyor. Cv'de de güzel duruyor.


  • logisticsmanager  (13.10.22 22:34:08) 
Gördüm. Big4 ve sonrasında top şirketler hep.


  • gabe h coud  (13.10.22 22:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.