[]

sıvı tüketmeden sigara içememek

var mı aranızda böyle bir durumda olan?
kahveyi falan geçtim, su olmadan kullanamıyorum sigara. önceleri çok dikkatimi çekmiyordu ancak uzun yola çıkınca her saat başı tuvalet molası verince insanların da dikkatini çekmeye başladı.

geçen gün arkadaş "han20 suyu almış, sigara içecek" deyince etrafımdakileri sorguladım. kimsede böyle bir durum yok.

yemekten sonra bile su/kahve ya da herhangi bir meşrubat olmadan sigara içemediğimi farkettim. gribin en ileri noktasında sigara içmek gibi bir his oluyor sıvı tüketmeden içince. boğazım tamamen kuruyor, tat alamıyorum. tekrar su içmeden de o iğrenç his gitmiyor.

var mı aynı durumdan müzdarip biri?

 
Tam olarak öyleyim. Zaten ağzı hızlı kuruyan biriyim, sigara içerken bişiy arıyorum. Ama su değil, sigara peşine su içince midem bulanıyor. Kahve ya da soda, asitli bişiler lazım. Hele ki bira içerken çok sigara içiyorum.


  • Bruce  (13.10.22 17:53:02) 
hava sıcakken, özellikle yaz aylarında gündüz vakti sigara içemiyorum bu sebeple. sigarayı yanında sıvı bir şey içmeden de bitiririm ama akabinde hemen sıvı tüketme ihtiyacı hasıl oluyor. bir yere oturduğumuzda herkes 3 çay içiyorsa ben 10 çay içmiş oluyorum sigara sebebiyle.


  • coldegezenkutupayisi  (13.10.22 18:35:33) 
Benim de aynen öyle. Ama bende su da olmuyor, illa çay kahve falan bişey olması lazım.


  • plutongezegendegilmi  (13.10.22 18:44:41) 
+1 istisnasız bir şeyler içmek zorundayım


  • dlendam  (13.10.22 19:28:25) 
Üçüncü evre o.

1.Evre : Arkadaş ortamında ikram edilirse tek tük içme
2.Evre : Yemeklerden sonra kahve ile bir dal içme
3.Evre : Sıvı eşliğinde içme
4.Evre : Kahvaltı etmek yeterli
5.Evre : Uyanmak yeterli
  • Mirket  (13.10.22 19:46:22) 
@mirket
o bambaşka bir mevzu. su/sıvı yoksa sigara kullanamıyoruz. senin dediklerin bağımlılık eşikleri.

genel yorumlara göre aynı durumda birçok kişi varmış. umarım yapısal bir boğaz problemimiz yoktur.
  • han20  (13.10.22 20:51:40) 
yıllardır aynı durumdayım. çay kahve olmadığında çaydanlığın dibinde kalan bayat soğuk çay, limon sıkılmış su, düz süt, üç yudumluk herhangi bir alkol, hiçbir şey bulamazsam suyla içerim ama illa bir sıvı olması gerek. bu yüzden yolda yürürken sigara içmek gibi alışkanlıklarım da hiç olmadı.


  • sir gawain  (13.10.22 21:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.