[]

2.5-3 milyona kadar, bahceli yaz gecirmelik yer onerisi

selamlar, 3 milyona kadar butcem var. ilkbahar ve yazlari gecirmelik, cok izbe yerlerde olmayan (sikintidan olmeyelim), ufak da olsa mustakil bahcesi olan bir ev bakiyorum.

nerelere odaklanmaliyim? onerileriniz var mi?

edit: urla, fethiye falan baktim ama istedigim tarz evler 4-4.5 civarindan basliyor oralarda

 
şile tarafına baktın mı? ahmetli ve meşrûtiyet mahallesinde güzel site içi bahçeli villa aranabilir o civarlara.


  • roket adam  (12.10.22 22:37:45) 
@roket adam sile baktim ama belirtmeyi unutmusum istanbuldan azcik uzaklasmak istiyoruz; en azindan "yazlik modu"na girmek icin akdeniz, ege vs. olsa cok daha iyi


  • ahoy kaptan  (12.10.22 22:42:22) 
istanbul'da yasayan biri olarak dikili'den aldım ben. Gitmesi gelmesi cok zor olnayan, denizi kaliteli bi yer ariyordum. Tercihimden cok memnunum simdilik. Dikili/Ayvalik hatti istanbul'dan giden birisi icin cok makul bence.


  • msb  (12.10.22 22:58:14) 
Assos taraflari guzel.
izmir'e yaklastikca fiyatlar sapitiyor.

  • cooperr  (13.10.22 06:35:10) 
şehitler abidesi'nin altındaki alçıtepe.


  • duster  (13.10.22 08:44:43) 
Gümüldür


  • gabe h coud  (13.10.22 08:49:29) 
@cooperr assos da cok ilan goremedim sari sitede, baska bir yerden mi bakmaliyim
@duster hic ilan yok
@gabe h coud tesekkurler inceliyorum burayi


@msb fiyatlar ne durumda burda, azcik iciyle disiyla oynasam su hem buyuk hem guzel bisey haline gelir gibi: www.sahibinden.com piyasaya gore yuksek mi bunun fiyati mesela?
  • ahoy kaptan  (13.10.22 13:53:01) 
@ahoy fiyatla ilgili yorum yapamayacağım zira ben geçen senenin fiyatlarına hakimim ama şu anda da piyasa üç aşağı beş yukarı bu şekilde sanırım.

Çandarlı da epey gidip geldiğim arsa araştırdığım hatta yine geçen sene biriyle el sıkıştığım, karşı tarafın ani yükselen kur sebebiyle son anda vazgeçtiği bir yer. Böyle anılarım var yani orayla ilgili.

Eğer tabak gibi deniz manzarası seviyorsanız iyidir Çandarlı. Ilandaki evi de beğendim ben, bi 150-200 harcanırsa tertemiz olur. Zaten oralarda parseller, imar vb hep aynı hemen aynı zaten. Bu ilandaki gibi yolun hemen üstündeki parsellerin avantajı kot farkı nedeniyle yarım kat ekstra imar kazanıyor ama dezavantajı da eve direkt girmek yerine biraz merdiven çıkarak giriyorsunuz.

Bunların sebebi de Çandarlı Bimeyko bölgesinin çok eğimli olması. Denize 400 mt diyor ama yaya olarak denize ineyim derseniz epey yorucu olur. Ama karşılığında da sağlam deniz manzarası veriyor, önünüz kolay kolay kapanmıyor.

Denizi iyidir ama Dikili Salihleraltı gibi uçsuz kumsalları yoktur. Biraz dardır denize girme alanı.

Mobilden uzun uzun yazamadım ama ekstra bilgi isterseniz yazabilirsiniz.
  • msb  (13.10.22 22:50:36) 
@ahoy

tavsiyem civardaki emlakcilari dola$.
  • cooperr  (14.10.22 06:03:04) 
onumuzdeki 4-5 ay icinde bir yer almayi ve onumuzdeki yazi kendi yazligimda gecirmeyi kafaya koydum, arastirmalara da basladim ama cidden cok zor ismis bu. her haftasonu bir yere gidip gorup emlakcilarla bakmak lazim sanirim :(


  • ahoy kaptan  (15.10.22 00:17:40) 
üstadım asıl zorluk aldıktan sonra başlıyor. yılın 6 ayı kapalı bir evin dönünce çok işi ve masrafı oluyor göreceksiniz :)


  • roket adam  (15.10.22 00:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.