[]

ölmüş kişinin hangi bankalarda hesabı olduğu

bunu bulmek için nereye başvurulur? cimer?




 
terekenin tespiti davası açabilirsiniz.


  • solskjaer  (12.10.22 15:27:22) 
aynı şekilde yasal varis belgenizle sigorta bilgi merkezine de talepte bulunup ölen kişinin mevcut yaşayan poliçeleri olup olmadığı bunlardan doğan haklarınızın olup olmadığını da sorgulayabilirsiniz. çoğu kişinin atladığı bir konu ancak günümüzde çoğu vefat edenin de sigortalarının olduğu doğan hak olmasa da bunların ölüm sebebi iptalini en azından bu vesile ile prim iadesini alabilirsiniz.


  • erty_ksk  (12.10.22 15:31:30) 
E-devlet şifresi varsa orda çıkıyor olabilir. Hayatta olanlar için görünüyor.


  • prole  (12.10.22 16:01:43) 
@prole kişinin ölümüyle birlikte e-devlet'i ölüm belgesi düzenlendiği an siliniyor. solskjaer +1.


  • giovanne  (12.10.22 16:20:49) 
"Tüm bankalara tek tek sormak gerekiyor" demişti birisi. İnanmamıştım.


  • michael_knight  (12.10.22 16:39:35) 
Hocam selam, bddk sitesinde ve e devlette ilgili kişinin mirasçılarının mirasçılık belgesi ya da veraset ilamı bilgileri ile erişim sağlanabiliyor


  • rumeli beylerbeyi  (12.10.22 20:43:23) 
bir bankacı tanıdığınız varsa tüm bankalarda sahip olduğu hesapları ve kredi kartlarını görebilir. ama gerçekten en hızlı yolu tüm bankalara tek tek gidip sormak.


  • robin crusoe  (12.10.22 20:48:46 ~ 20:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.