[]

Kredi kartı limiti ve kredi puanı yukseltme

Tamamen kendi aptalligimdan kaynaklı bir hata yaptım. Bir arkadaşım kaynaklı toplamı 3 bin TL tutmayan iki konudan icralık oldum ve illa o ödeyecek diye ödemedim. Hayatımda hiç kredi ve kredi kartı kullanmadım. Neyse geçen sene yeni bir şirket açtım. Banka da pozunu kullaniyorum diye direk 3 bin TL limitli bir business kart verdi. Düzenli kullanıp ödüyorum. Bu icralık iki dosyayı da on yıl aradan sonra toplam 10 bin TL verip geçen ay kapattım. Ama tabi bu inadım yuzunden kredi puanım falan yok.

Şimdi de sürekli yeni yatirimlar yapıyorum ve her yatırımım için nakit yetmediği için boşu boşuna ortak alıyorum. Geçen Mart'ta 350 bin TL ile ortak olduğum adam yatırımını 5 ayda geri aldı şimdi yillarca para kazanacak.helal.olsun. Ama artık TL ile borclanmanin altın değerinde olduğu bu dönemde aylık 700-800 bin TL gelirine rağmen kredi kartı limitimi 4 bin TL'ye bile cikartamiyorum. Değil ki kredi cekelim. Bu sorunu çözmenin banka muduru insiyatifi ile falan bir yolu var mıdır?


 
şubenizdeki yetkiliyle bir konuşun en kötü ihtimalle peşin para bloke edip hızlandırma olayları vardı diye hatırlıyorum (atıyorum 50 bin bloke ediyorsun 50 bin limitli kart veriyorlar, birkaç ay harcama yapıp düzenli ödedikçe notun yükseliyor. Ama baştan belli bir parayı kilitlemiş oluyorsun işte)


  • nhk ni youkosu  (12.10.22 13:15:36 ~ 13:15:44) 
500-1000 tl'lik ek hesaplar açtır hocam, düzenli öde kredi kartınla bol bol alışveriş yap. sürekli başvur kartlara hesaplara.

benim de sormak istediğim bir şey var ; Ama artık TL ile borclanmanin altın değerinde olduğu bu dönemde

demişsiniz. tl borçlanmak mantıklı mı yani kredi falan çıkıyorsa alalım mı diyorsunuz ?
  • sassot  (12.10.22 14:11:33) 
TL ile borçlanıp ne yaptığına bağlı ama evet kredi çekmek için daha uygun bir zaman görmedim ben. Şuan 10 milyon kredi verseler çekerim 10 işyeri açarim ayda 1 milyon kazanırım güle oynaya


  • alimcgraw  (12.10.22 18:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.