[]

ehliyet yenileme evrakı

bu evrak arasında öğrenim belgesi de isteniyor. aradan geçmiş 10 sene, ehliyeti almışım, öğrenim belgesini ben nereden bulacağım? eğitim aldığım sürücü kursu duruyor mu onu bile bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?




 
Okuduğun okulla ilgili öğrenim belgesi olabilir mi istenilen? Üniversite mezunuysan edevlet'te alınabiliyor.


  • monster of puppets  (12.10.22 12:52:53) 
İki kere ehliyet yenilendi ailemizde, hiç böyle bir belge istenmedi, vermedik de.


  • John Bloor  (12.10.22 12:54:02) 
peki sağlık raporu, t.c. kimlik, ödeme makbuzları ve biyometrik fotoğraf dışında başka bir şey verdiniz mi?


  • kaleciyle karşı karşıya  (12.10.22 13:43:23) 
Hayır verilmedi, hatta yanlışım yoksa ödeme makbuzlarına bakmadılar bile, sistemden görünüyor çünkü ödeme.


  • John Bloor  (12.10.22 13:47:33) 
şimdi ehliyet yenilemeden geliyorum. paranı yatır, sağlık raporunu al, yeni foto yetti yenilemeye. hiç de görmedim öğrenim belgesi fln.


  • sirkelimon  (12.10.22 14:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.