[]

Stremio donuyor

film çok izlenmişse sorun yok ama 50 altı izlenme görünüyorsa donuyor sürekli. ne yapmak lazım bunu önlemek için? yok mudur bir yolu artık canıma tak etti




 
stremio torrent mantığıyla çalışıyor. filmlerin/dizilerin yanında yazan sayı bildiğim kadarıyla anlık izleyici değil seeder sayısı. ne kadar azsa o kadar yavaş olur çünkü anlık olarak o filmi upload eden az demektir. velhasıl ne kadar çok yükleyici = o kadar hızlı indirme

çözüm olarak aklıma gelen tek şey filmi açıp beklemek. bir kez film başladıktan sonra aşağıdaki dünya simgesine mouseover yaparsanız filmin yüzde kaçının yüklendiğini görebilirsiniz. aynı simgede yayın hızı, kaç kişiye bağlanıldığı ve kaç kişiye bağlanacağı da yazıyor.
  • coldegezenkutupayisi  (10.10.22 19:19:09) 
Evet tercih edilirliğiyle alakalı ne yazık ki coldegezenkutupayisi nın da dediği gibi torrent mantığıyla çalışıyor :/

Benim de bir sorum olacak. Stremio yeni kullanmaya başladım ama istediğim filmleri açmıyor bir eklenti mi indirmem lazım ya da olmayabiliyor mu her film?
  • lüzumsuz adam  (10.10.22 22:33:19) 
@luzumsuz adam www.google.com
Sag ustte yapboz parcasi var ya ona tiklayinca eklentiler gorunecek. Onlari indirince filmler icin bir suru izleme secenegi cikiyor.

  • summer timetable  (10.10.22 22:42:33) 
@lüzumsuz adam

ben henüz olmayan filme denk gelmedim. genelde mainstream filmler izliyorum. belki sanat filmleri vs. yoktur bilemiyorum.

internet tarayıcınıza 'torrentio stremio' yazın. girdiğiniz sitede install yazan yere tıklayın ve eklentiyi kurun. eskiden torrentio direkt stremio içinden yüklenebiliyordu, artık yüklenemiyor. torrentio eklentisinde ne ararsanız bulabilirsiniz. uygulama içinden de CineTorrent, Popcorn Time ve TorrentMafya eklentilerini kurarsanız sıkıntı yaşamazsınız bir şeyleri bulmakta. altyazılar için de yine uygulama içinden subscene subtitles eklentisini kurtabilirsiniz.
  • coldegezenkutupayisi  (10.10.22 22:45:56 ~ 22:48:04) 
Çok teşekkürler :V


  • lüzumsuz adam  (10.10.22 23:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.