[]

C Harddiskte Yeterli Boş Alan Kalmaması

Merhaba. C harddiskte boş alan 600 kb görünmekte. Normal boyut 95,3 gb olarak görünmekte. Ben bu gereksiz çer çöpü nasıl temizleyebilirim? C'de yüklü oyun vs. yok. Komplike programlar da yok.




 
Bu www.jam-software.com
ya da şu windirstat.net
yardımcı olur.
  • archmage mahmut  (10.10.22 01:21:57) 
Yapmışsınızdır ama yapmadıysanız önce çöpü boşaltın.


  • kibritsuyu  (10.10.22 07:52:49) 
ccleaner
www.ccleaner.com
Ve yine sürücüdeki dosyaları boyutlarına göre görmek için belirtildiği gibi
windirstat.net

Yalnız harddisk boyutunuz belirttiğiniz kadar küçük ise her şekilde sorun yaşarsınız gibi geliyor.
  • yeninesiltupcu  (10.10.22 08:51:48) 
Büyük ihtimalle eski windows sürümleri büyük yer kaplıyordur. Standart windows temizleme aracını çalıştırın, ancak sistem dosyaları bölümünden eski windows sürmlerini temizle seöeneğini de işaretleyin.

Sonra önerilen diğer programlarla derin temizlik yaparsınız
  • akhenaten  (10.10.22 09:51:50) 
Bir de bazen temp klasörü içerisinde durdukça şişen bir dosya oluyor, adını unuttum. Onu kontrol edin, bazen bazı programlar çok fazla şişiriyor bunu.


  • John Bloor  (10.10.22 11:41:03) 
Teşekkür ederim cevaplar için. Bilgisayarım ekranına girince boş alanda farklılık oluyor. Bazen 400 mb, bazen 150 mb.. çoğu programı zaten d’ye yüklemiştim.


  • silah taciri  (10.10.22 12:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.