[]

Bu nasıl bir şey?

Çok sevdiğim, aynı alanda çalıştığım birbirimize kızkardeş olarak hitap ettiğimiz bir kadın arkadaşımla yaşadığım ve anlam veremediğim bir şey anlatacağım.

Ben insan kırmaktan çok korkarım ve dostum dediğim insanlarla anaokulundan beri arkadaşım. Hayatıma çok insan girmez, giren de dusmanlikla vs çıkmaz öyle kopar gider.

Şimdi bu arkadaşimla da aramızdan su sizmazdi. Eşiyle birlikte bir iş yeri açtılar, ikisi de çok emek verdikleri için ben arkadaşımı da tebrik ettikten, iş ueri açılışına gidip hediyesini verdikten sonra eşini de tebrik ettim. Bana verdiği cevap "evet eşim x de bana çok destek oldu ama buranın yıldızı ve kahramanı benim, her şeyi ben yaptım en çok alkış bana :)" e tabi ki öyle dedim ben de konu kapandi. Sonra Instagram'da bir fotoğraf paylaşıp, "benim yerime eşimi tebrik edenler kıskançtir, umarım ,80 yaşındaki haliniz de sizinle gurur duyar ve peşinden koşacak hayalleriniz vardır." Özetle böyle üç koca paragraflik bir şeydi.

Daha sonra bir daha beni ne aradı ne sordu, ben de onu ne aradım ne sordum. Bu arada aynı apartmanda oturuyoruz.

Şimdi ben bir hata mı yaptım, yoksa fazla ego zehirlenmesine mi kurban gidiyor bu kadın?

Sizin düşünceleriniz neler?

 
arkadaşınız eşinden bağımsız dükkan açabilir miydi? iş yükü ve manevi yönünü sormuyorum. kendi başına işletme açacak maddi gücü var mıydı? yoksa, gurur yapmıştır ve insanların arkasından 'kocası olmasa dükkan açamazdı' dediğini düşünüyordur. siz de eşini tebrik edince o imayla laf soktunuz diye düşünmüş olabilir. fesat insanlar böyledir.


  • coldegezenkutupayisi  (09.10.22 19:22:11 ~ 19:24:46) 
@cgka eşi olmasa acamayacak durumdaydı, eşi işten ayrılınca aldıkları tazminatla açtılar. Ben de hiç öyle laf sokayım diye söylemedim hakkaten mutlu oldum da tebrik ettim


  • Sakinolmamlazim  (09.10.22 19:24:34) 
arkadaşınız fesat bir insan. bu vesileyle iletişiminizin kesilmesi isabet olmuş.


  • coldegezenkutupayisi  (09.10.22 19:26:01) 
anlaşmalı tek celse loading. :(


  • WithWorth  (09.10.22 19:27:08) 
Sizin iletimsizliğini karşılıklı olmuş. Eğer siz onu arayıp ya da mesaj atsaydınız, cevap vermeseydi sıkıntı olurdu. Hemen kötü düşünmek, kötü yorumlamak doğru olmaz. Birde siz ilk arkadaşınızı tebrik etmişsiniz. Kutlamaya gelen bir sürü insan vardır, belki birkaçı arkadaşınızı es geçip, bütün yükü kocası üstlenmiş gibi konuşmuşlardır. Yazdıkları gereksiz ve saçma olmuş ama yapacak bir şey yok. Eğer kötü biri olsaydı bunce sene arkadaş olmadınız.


  • GoodMorningTeacher  (09.10.22 19:33:53) 
tahminimce o gün üst üste aynı şeyleri yaşadı. çoğu kişi sürekli eşini tebrik etti. onun da zoruna gitti. en son da birine patlaması ve hırsını alması gerekiyordu. o da seni seçti.


  • gottacatchemall  (09.10.22 19:41:31) 
Haha. Kafayı yemiş bence. Kıskançlık ne alaka. Tesla'yı mı kurmuş bu kadın? İş kuran insanlar kendilerini bir şey zannetmeye başlıyorlar. Sizin bir hatanız yok. Bugüne kadar tanımamış olmanız sorun.


  • dissendium  (09.10.22 19:41:39) 
Öyle bir arkadaşım var. Liseden bu yana arkadaşız. Ara sıra onun, arada da benim densizliğimle ilişkimiz soğur gibi oluyor.
Birkaç gün, ya da birkaç hafta sonra bazen o, bazen de ben, hiç birşey olmamış gibi diğerini arıyor.
Densizliğin kime ait olduğunu o zamanlarda sorgulamıyoruz. Olayın kahkahalar eşliğinde konuşulabileceği zamana kadar o konuya girmiyoruz.
Siz de öyle yapın.
Güzel arkadaşlıklar kolay kurulmuyor.
  • Mirket  (09.10.22 20:04:53) 
madem o kadar can ciğerdiniz, "instagramda paylaştığın şeyi benim için mi yazdın" diye sorabilirdin. Bakalım yüzüne karşı aynı şeyleri söyleyebilecek mi.


  • durbidakka  (10.10.22 00:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.