[]

Sevgili airfryer kullanicilari

Memnun musunuz? Artilari eksileri nelerdir?
Sadece ustten isitiyor olmasi aklimi kurcaliyor?
Siyah renk istedigim icin tefal veya philips arasindayim. Siz hangi markayi kullaniyorsunuz? Onerir misiniz?


 
Yalnız yaşıyorum.
İki ay kadar önce Mi aldım.
Sağlıksızlığı nedeniyle bugüne kadar hiç kızartma yapmamıştım. Şimdi, biber, patlıcan, kabak, patates kızartmasına doydum desem yeri var.
Fırın ve mikrodalgayı çöpe atabilirim.
Buzluğu donmuş somonla doldurdum.
Yine buzluğa yarım kesilmiş simit koyuyorum. Çıkarıp 3 dakikada çıtır çıtır simit, çayın yanında harika oluyor.
  • Mirket  (09.10.22 19:02:20) 
mart ayından beri xiaomi kullanıyorum, yalnız yaşıyorum ve çok memnunum. yedi aydır maximum 3 kere fırın çalıştırmışımdır. bir çok şeyi az yağla, az miktarda yapabiliyorsun. ben ısıtma için de sık kullanıyorum. temizliği fırın gibi değil, pratik.
çok kişi için bir anlamının olduğunu düşünmüyorum, olumsuzluk aklıma gelmiyor. yuvarlak model tefalden ve küçük philipsten yakınlarımda var. pek bir farkları yok. fiyatı hangisi size uyuyorsa onu alabilirsiniz.

  • gap  (09.10.22 19:29:29) 
Hem tefal hem philips kullandım. Lezzet açısından açık ara tefal diyorum ama iç hacimde de philips önde . tefalde kek pattes davuk sebze yapıyorum. Philipsi çok kullanamadım


  • photo85  (09.10.22 20:27:22) 
1.5 aydır kullanıyorum. gayet memnunum.
sadece üstten de olsa hava içeride geziniyor, pişirmenin yarısında bir tur çıkarıp karıştırırsanız çok etkilemiyor üstten olması.
philips xxl. yalnız aldıktan sonra fark ettim, benim beslenme alışkanlığıma göre hacimden ziyade konulan alanın genişliği daha önemliymiş. hacmi daha küçük olsa da aynı alan genişliğine sahip başka marka da işimi görebilirdi sanıyorum.
  • sanal uyku  (09.10.22 22:03:41) 
is arkadaslarim övup duruyor alin bence. yemek yapsam alirdim. burda bile cok sík konusuluykr hatta hususi yemek tercihlerini buna gore degistiriyorlar


  • ala09  (10.10.22 01:59:02) 
Philips'in büyük boyunu kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Aldığımdan beridir, kullandığım her gün elektrikten, gazdan, yağdan ve vakitten tasarruf ediyorum. Fırından daha az yakıyor çünkü içerideki alan ufak ve kapalı, ısıtması ve ısıyı koruması kolay oluyor. 6 dakika bir şey pişirsen 3 dakikası rezistans kapalı çalışıyor. Ön ısıtma yapmana gerek yok. Ben tostları bunda yapıyorum, çıtır çıtır oluyor.

Ne pişirirsen yağsız (ya da çok az yağa bulanmış) olarak pişirdiğin için, yiyeceklerin gerçek lezzetini almaya başlıyorsun, diğer türlü kızartma yaptığın yağın tadı da eşlik ediyordu.

Üstteki fan, kızgın havayı çok güçlü basıyor. Eğer hafif bir şeyler koyarsan içeride uçuşabiliyor. Cihaz kızgın havayı yiyeceğin her yerinden, üstten alttan sağdan soldan önden arkaya donatıyor.

Birçok türde et denedim, çok güzel pişirdiği gibi, enteresandır mangal lezzetine yakın pişiriyor.

Ben ömrümde yediğim en lezzetli dana ciğeri bunda yedim.

Hamur işi ürünleri, fırından yeni çıkmış hale getiriyor.

Başlarda tek sıkıntısı süre ve ısı değişkenleri. Bunları da deneme yanılma yoluyla kendi damak tadına uygun bir şekilde hemen öğreniyorsun.
  • clia  (10.10.22 02:42:54 ~ 02:43:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.