[]

Vodafone Red Harici Tarifeye Geçme

Selamlar,

Şimdi 8 senelik vodafone müşterisiyim. 3-4 yıl önce ev-iş arası mesafe çok diye red li tarifelerden birine geçtim. GB vs konularında avantajlıydı. Şimdi Red li tarifeler 180 liradan başlıyor. İş değiştirdim. Ondan artık ev-iş 15dk. GB'ı bol bir tarifeye ihtiyacım yok. 21 Ekimde taahhüttüm bitiyor. Daha makul fiyatlı bir şeye geçmek istiyorum, internet az olsa da sorun değil. Ama vodafone daha ucuz basit bir tarife önermiyor. 21 Ekim tarihinde taahüt bitince aşağıya yönlü yeni tarifler önerir mi? Bi ihtimal hep taahüt bitmeden yukarı yönlü öneriyor diye düşünüyorum. Yoksa hiç beklemeyeyim ve başka operatör mü bakayım? Var mıdır öneriniz? Canıma tak etti vallahi en son hattı taşıyacağım.


 
Aynı şey başıma geldi! Hiç aşağı tarife onermiyorlar. ne yapacağımı şaşırdım ben de


  • Sakinolmamlazim  (09.10.22 19:29:59) 
Kontörlü hatta geçirmeyi deneyin ücret fazla geliyor ondan geçiyorum deyince öneriyorlar.


  • karabela  (09.10.22 22:02:25) 
müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz turkcelle geçicem falan derseniz yardımcı olur belki aşağı yönlü bi tarife


  • bass solo take one  (10.10.22 00:00:48) 
Ben TT Prime'da bana özel teklifle 100 liraya 40gb kullanıyorum. Biletix indirimi falan oluyor onla ayda bir iki etkinlik 50'şer lira indirimle bedavaya geliyor gibi oluyor. Benzer bi tarife bulunabilir. En azından 25-30gb. Ne kadar çekiyor çekmiyor tartışması olsa da asla Vodafone kadar kötü değil. Buna %100 eminim. Şahsen fiyat performans olarak tavsiye ederim.


  • vaveylababa  (10.10.22 11:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.