[]

Sacma korkulariniz var mi?

Sacma derken anormal anlaminda. Ben havalimaninda veya daha da mumkunu havasta bavulumu baska bi yolcu alir diye acayip korkuyorum. Bir kez olmustu boyle bir sey, gecenin korunde hafiyelik yapip yolculari instadan bulup bavul kovalamistim. Sabahina da cok onemli bi gorusmem ve ardina baska bi sehre seyahatim vardi. Aglamistim sıkıntıdan fsjs o gun bugundur bu stresten kurtulamadim. Az once yine verdim mesela bavulu, icim icimi yiyor su an -_-

Bir de yuruyen merdivendeyken biri duser de domino etkisiyle hepimiz duseriz saclarim merdivenlere takilir, boynum kirilir diye orta halli bi tirsma yasiyorum cogu kez. Bazen ya aniden durursa biz de dengemizi kaybedip devrilirsek nolur diye de korkuyordum ama gecenlerde oldu bu, megerse tam aniden durmuyormus, tatli tatli duruyormus ve dusmedi yani kimse. Bunu yasamak iyi geldi, kurtuldum korkudan gsjs

Bi de taksim'de vs kuslarin icinden gecemiyorum, gozume gireceklermis gibi geliyor. E uctuklarindan etraflarindan da dolanamiyorum, o yuzden gozlerimi kapatip yuruyorum nasilsa yoldan cekilirler diye dusunerek. ^Bi gun george costanza gibi bi kusa carpip sozlesmeyi bozdular diye basima dert alabilirim^

Kesin baska da vardir da su an aklima gelenler bunlar. Sizin var mi boyle?

 
Mutfak robotuna parmaklarımı kaptırmaktan çok korkarım.


  • Amaranta ursula  (08.10.22 20:03:10) 
erkek berberi önlüğü boğazınıza geçirirken ensenizden topluiğne ile birleştirir.
aha işte o topluiğneyi sokarken tam omurilik sinirine denk getirip felç bırakırmı acaba diye düşünürdüm.
korkmak değil ama aklıma gelirdi her berbere gittiğimde. sonra berbere sordum bir gün bunu.

"önlüğü 1-2 cm geri çekip havada iğneyle birleştiriyoruz dedi. örtü ensene sıfır ve gerginken topluiğne ile birleştirmek için cerrah olmak lazım, naptın abi sen" dedi.

ondan sonra aklıma gelmiyor bu risk artık.
  • aslindasorunumpsikolojik  (08.10.22 20:09:33 ~ 20:10:57) 
ya şimdi tanımadığım biri beni dava ediyorsa?


  • duyurukullanıcısı  (08.10.22 20:12:49) 
Bavul olayı bende otobüs yolculuklarında oluyor. Salağın biri olur da benimkini alır falan kaygısı çok yaşıyorum. Bir de balık tutan insanların arkasından yürümekten çok korkarım o kancalar bana saplanır falan diye oltayı atarken.


  • fıytfıyt  (08.10.22 21:12:10) 
havalimanında bavul karışması +1. metroda beklerken birinin raylara itmesinden korkmak. kara kule kitabından sonra fobim oldu bu da. yüksek bi yerdeyken atlamaktan korkmak. arabayla giderken kapıyı açıp atlamaktan korkmak. bu da çocuk olduktan sonra arabanın kapısını açmaya çalışması tedirginliğinden sonra başladı.

www.diken.com.tr bu haberden sonra bebek ya hastanede karışırsa diye korkuyordum. doğurduktan sonra yüzüne iyice bakmaya çalıştım o yarı baygın halimle ezberlemek için suratını. neyse ki tek doğum yapan benmişim o gün kehkeh.
  • pide  (08.10.22 21:24:23) 
Bunlar saçma sapan korkular değil ki yahu. Bence gayet normal şeylerden korkuyorsunuz. Bavulumu başkası götürür diye korkmayan da ne biliyim.


  • kibritsuyu  (08.10.22 21:26:13) 
(Soruya cevap değil de bavulla ilgili ben şöyle bir şey yapıyorum; toplantıya giyeceğim giysiyi veya inince mutlaka gerekecek şeyleri yanıma, kabin bagajına alıyorum risk olmasın diye.)


  • firez  (08.10.22 21:59:14) 
Kelebeklerden korkuyorum


  • Corpsebridee  (08.10.22 22:00:26) 
Bir keresinde devriye gezen polisler kendi mahallemde durdurmustu. Mahalle dediysek Kustepe'de degil, Bostanci'da sakin, nezih bir sokak arasi. Nereye gidiyorsun, nerden geliyorsun, cantada ne var falan 5 dakika sorgulanmistim ayak ustu gbt'ye bak birak yani ne salak salak sorular soruyorsun. Esnaf, cevredekiler falan da nooluyo diye saskin saskin izliyorlardi. Adres sorulan, bankamatikte yaslilarin emeklilerini cekmek icin yardim istedigi adamim, gelmis beni yolun ortasinda onemli bir supheli bulmus gibi sorguluyor. O andan itibaren bende polis korkusu, fobisi oldu.

Metro, tren gelirken de insanin kendini atasi geliyor sanki:) Ya kendimi atarsam korkusu var. O yuzden arkalarda dururum. Yine Benzeri bebekken yegenimi balkonda kucagima almistim, ya atarsam ya dusurursem diye cok kotu olmustum. Gerci bu gibi dusuncelerin bilimsel, mantikli aciklamalari vardi bir yerde okumustum yarim yamalak, cogu insanda varmis bu korkular
  • freedonia  (08.10.22 22:24:45 ~ 22:37:53) 
Küçükken gözüme son hızla futbol topu çarpmıştı. O nedenle top korkum var. Öğretmenim, bahçe nöbetleri benim için kabus.
Balık tutan insanlar +1

  • mellifica  (08.10.22 23:51:41) 
Üçü bende de var ama hepsi başıma geldi.

Bavul kaybetmeyi yaşadım ben de instadan bulmuştum. Artık kartvizitimi koyuyorum her çanta ve bavula.

Yürüyen merdiven o kadar tatlı durmuyor her zaman. Ben 5-6 defa yaşamışımdır hepsinde birileri düştü. Merdiven durunca benim üzerime de bir kere yaşlı amca düştü nasıl ayakta kaldım bilmiyorum. Asla yürümem o yüzden merdivenden. Üzerime bavul da düşmüşlüğü var. Arama mesafe koyuyorum artık.

Kafama kuş çarptı bir kere. İkimiz de zıt yönlere savrulduk. Kuşlar alçaldıysa bekliyorum.

Benim aşırı saçma korkum masaj yaptıramıyorum. Özellikle boyun bölgesinde çok savunmasız hissediyorum her an arkamdaki boynumu kıracakmış gibi geliyor. Saçıma ve yüzüme dokunulmasından da hoşlanmam bu yüzden.

Balıkçıların yanından geçemem, metro raylarına biri beni iter diye hep birinin arkasında beklerim.
  • jazzabel  (09.10.22 01:09:23) 
Kamyonların yanından geçerken, kamyon kasasındaki kapaklar açılıp kafama dusecekmiş korkusu var bende :)
O yüzden kamyonların yanından geçemem.

  • etna  (09.10.22 07:32:43) 
düdüklü tencere anksiyetemi azdırıyor.


  • wild honey suckle  (09.10.22 08:13:39) 
Yokuslardan korkuyorum. Yüksekten degil ama. Sadece yokustan.


  • buf-e kür  (09.10.22 09:25:51) 
Balondan çok korkuyorum. Ansızın patlarsa diye. Ha patlasa ne olur? Korkuyorum işte :\


  • Sakinolmamlazim  (09.10.22 19:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.