[]

1 hafta gecti semptom yok ama test pozitif cikti arkadasla bulusayim mi?

slm, gecen cmrtsi covid olmustum. 3 gundur tat, koku ve ses disinda semptom kalmadigi icin (bas agrisi, yorgunluk, oksuruk gecti) dun test yaptirdim ama doktora 2. test oldugunu soylemeyi unuttum. neyse gene pozitif cikmis. saglik bakanligina gore karantinam bitti ve bazi hastalar iyilsse bile pozitif cikabiliyor ama bulasiciligi yok diyor kendimi iyi hissediyorum. arkadasla bulusayim mi?




 
Bu soruyu arkadaşına sorsana.


  • elorelia  (08.10.22 08:42:07) 
o bisey olmaz diyor. ama soru aslinda genel bir soru. sosyalleseyim mi minvalinde bir soru.


  • buenosdias  (08.10.22 08:43:49) 
Bi test icin ozel bi laboratuvara gitmistim bir iki ay once. Bi kadin da covid testi yaptiriyordu, belirtiler vardi yaptirayim dedim, diyordu. Maskesi de takiliydi. Ikimizin de isi ayni anda bitti derken o benden once kapiyi acti cikti ve hemen maskesini cikardi. Aksirdi tiksirdi oksurdu eliyle azivik kapatir gibi yaparak, sonra ayni elle dis kapiyi acti, cikti ve hemen yandaki sıkıs tepis kalabalik cafeye orta yere oturdu. O kadina epey saydirmistim valla, covid bi sey yapmadiysa bile benim gonderdigim enerjiyle parmagi falan kirilmis olabilir o gunlerde. Yani siz de boyle sorumsuz, igrenc, kötü bi insansaniz buyrun sosyallesin.


  • summer timetable  (08.10.22 15:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.