[]

Aramızda kargocu olan var mı? Kargocuda yaşadığım birkaç olay hk.

Bugün elektrikli scooter'ımı kargolamadan önce dün scooter ile gidip bu kaça gider dedim, 100-150 falan dediler. Sen gel ben yardımcı olurum dedi birisi. Aras kargo bu arada.

Sonra bugün kendi kutusuna koydum koruma köpükleri falan derken bi baktım ebat biraz fazla büyüdü inşallah çok bir şey çıkmaz çünkü kargoyu ben karşılarım diye anlaşmıştım fazla pazarlık yapmadık ona göre.

Neyse gittim ölçtüler tarttılar 260TL tutar dediler. Dedim ben dün geldim 150yi geçmez dediniz ben ödiycem bir şey yapamaz mıyız dedim çok geldi..

O da valla 35desi geldi 30 girdim ona rağmen bu fiyat dedi. Ben de dün konuştuğum adama rica ettim o da ekranda bir şeylere tıkladı tamam kardeşim 160 TL dedi.

Dedim allah razı olsun abey ver elini öpeyim.

:D çok teşekkürler dedim ücreti ödedim, ha dedim bir de alıcısı ısrarla kırılacak sticker ı yapışıtırılması rica ediyor onu da yapıştırabilir miyiz dedim. Tamam ben onu halledicem sizin işlemler tamam dedi çıktım geldim.

Sonra evde şarj aletini unutmuşum koştur koştur döndüm araca yüklüyorlardı dedim 1dk şunu unutmusum açıp koyabilir miyiz.. açtık koyduk sağolsunlar. Sonra fark ettim ki etiket yok.

İçeri gittim, dedim usta ya bizim etiket unutlmuş bakın çok ısrar etti dedim. Aa pardon yapıştırırım birazdan dedi. Dedim ben yapıştırayım nerdeyse araca koyuyorlar. Tamam kardeşim bende o iş dedi :D Ben de döndüm zaten kapanıyordu orası.

Şimdi büyük ihtimalle yapıştırmayacaklar ve 2 sorum var;

1) Fiyatın düşmesini nasıl sağladılar neredeyse 100TL ?
2) Etiket konusunda neden bonkör davranamıyorlar fiyat düşürülme işlemindeki bir detaydan ötürü mü?

Yoksa o etiketin getirdiği hukuksal yaptırımlar falan var da ürüne bir şey olursa tazminat açma hakkı doğuyor, etiket yoksa doğmuyor gibi detaylar mı var?

Teşekkürler ^^

 
Dolap üzerinden satsaydın ödeyeceğin maksimum kargo ücreti (sınır 99 desi)
25 lira olacaktı. Veya gardoraps dan bedavaya gidecekti.

Desiyi düşük göstermiş olabilir.
Herhangi bir firmanın anlaşma kodunu ezbere biliyorsa iyilik yapıp girmiş olabilir.
Kırılır vs sembolleri bazen bitiyor olsaydı yüksek ihtimal senle beraber yapıştırırdı.
Keçeli kalem veya A4 üzerine çıktı alıp sizin yazmanız daha iyi olurdu üzerine kargocuya rica edici yazanlar var lütfen atmayın üzerine bişey koymayın vs diye
Evet bir gönderi kırılırsa paket iyi olduğu halde tazminat öderler.ama senden ihtiraz belgesi imzalatılmamışsa bu geçerli olur. Birde kırılır işareti yok nerden bilelim diye bahane edilebilir. Bunları ortadan kaldırmak sizin elinizde
  • Gebeş kaplumbağası  (08.10.22 10:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.