[]

90larda oyuncak direksiyonda çalan müzikler

Başlık biraz garip oldu ama. Çocukken birçoğumuzun evinde olduğuna inandığım oyuncak direksiyonlarda üstündeki düğmelere basınca çeşitli müzikler çalıyordu. YouTube’da çok aradım ama bulamadım. Belki ben beceremedim, nerden geldi aklına dediğinizi duyar gibiyim ama bi el atsanız da bulsak?




 
90'lara gerek yok, hala aynı müzikler çalıyor o oyuncaklarda. Evet hala satılıyolar :)

Hatta melodiyi mırıldanabilirim şu an dilimin ucunda, evde çocuğun oyuncak sepetinde olmalı bir tane, akşam bakarım unutmazsam.
  • John Bloor  (07.10.22 12:03:29) 
Elinde direksiyon olan biri kaydedip yuklerse amme hizmeti yapmis olur :) Benim de kafama takildi simdi


  • mirafiori  (07.10.22 12:16:53) 
Şunu buldum ama müzik tuşuna basınca çalan şarkı bizim bildiğimiz şarkı değil;

www.youtube.com
  • John Bloor  (07.10.22 12:36:15) 
@john bloor Evet bizim zamanımızdaki müzikler değil bu. Benim de dilimin ucunda :) duysam güzel bir nostalji duygusu yaşayacağım.

@mirafiori arkadaşa katılıyorum. Biri YouTube’a yüklese baya izlenme alır gibi geliyor bana içeriğe göre. :)
  • eksisozlukokuryazari  (07.10.22 20:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.