[]

Pes 2010 oyuncu kızarması?

Selam sevgili lidyalılar.

PES 2010'da oyun esnasında oyuncu üzerindeki numaralı ok bazı futbolcularda kızarıyor (kırmızı renge dönüşüyor) Mesela Real Madrid'de Ronaldo maçın sonuna doğru hep kırmızı renge dönüşüyor. Bu oyuncunun yorulduğuna mı delalet, yoksa o esnada süper hırslı falan mı oluyor?


 
bütün maç heryere ronaldoyo koşturursan öyle olur tabi

çok yorulduğundan
  • cnonefb  (20.06.10 15:33:17) 
turboyu açıyor o sırada.


  • henry gale  (20.06.10 15:54:50) 
kondüsyonu azaldığından işte.


  • baldur  (20.06.10 16:41:22) 
can çekişiyor, beni oyundan al demek istiyor.

o da can...
  • beni boyle sev seveceksen  (20.06.10 18:23:16) 
kosma tusunu her daim kullandiginiza delalettir muhtemelen. onlar da insan. tamam diil. ama canlari var yine de.

tabi bi de su var,
master league yapiyorsaniz, arka arkaya cok mac yaptigi zaman kimi maclara zaten cok halsiz cikar adam (bunu maca baslamadan starting line'inizdan gorebilirsiniz adamlarin cizgilerinden. gucsuz adami oynatirsaniz yine dinlendirmeden, mac icinde cok daha cabuk gidecektir)
  • la traviata  (20.06.10 18:25:29) 
onca maçtan sonra bi de bakkala sigara aldırmaya gönderiyosundur sen zavallıyı...yahu bu adamlar abartırsanız sahada ölebiliyor bile. işte pes5'ten bir görüntü:

www.youtube.com

adam resmen sahanın ortasına yığılıp ölüyor.
  • trawmatolog  (20.06.10 21:16:30) 
hayır o olay konami'nin "süper gerçekçi yapıcaz" diyerek saçma bir şekilde bilmem kaç binde bir koydukları bir kalp krizi geçirip ölme özelliği.
ulan eğlence ürünü yapıyosunuz futbolun en kötü yönünü niye oyuna koyuyosun?

  • poset  (20.06.10 23:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.