[]

hastalik hastasi

oldugunuz bir donem olduysa bundan nasil kurtuldunuz?
surekli internetten arayip belirti kovaliyorum.
sonra da pesine dusuyorum. ornrgin, kendimi cok yorgun hissediyorum bu ara ve son 1 senedir habire gidip kan sayimi yaptiriyorum. verdigim paraya mi yanayim surekli hastaneye gitmeme mi :((
sonra da ya kanda gozukmeyen bi seyim varsa derken buluyorum kendimi.
sadece bir ornek.

sorum nasil kurtuldunuz, nasil kurtulurum.

lutfen ben de oyleyim ve sunlari yapiyorum falan yazmayin. uygulamaya baslarim

 
Sınava hazırlandığım ve evde olduğum bir dönemde olmuştu. Sonra dışarı çıkınca tamamen yok oldu. Öncelikle evden uzaklaşmak gerekiyor. Yoğunluktan kafanı kaşıyacak zamanın olmadığında zaten bunlar yok oluyor. Bir de bu işin doğasını kabul etmek gerek. Biz insanız, canlıyız. Bütün canlılar bir gün ölür. Hasta olmak da normal bir şey. Hastalıkların büyük bir kısmının tedavisi var. Hasta olmanız kesin bir son değil.

Yorgun olmanın bence en gizli ve atlanan sebebi hareketsizlik. Fazla uyumak da buna sebep olabilir. Beslenmeyi de gözden geçirmek lazım.
  • dissendium  (06.10.22 22:55:25) 
bir dönem tansiyonuma takmıştım kafayı. hep eczanelerde ölçtürüyordum yaşlı teyzeler gibi. önemsiyorum falan. bir kere eczacının gülümseyen gözlerine takıldım, içinden bana üzülüyordu çocuk. sonra dedim ki bunu aşmam lazım. ama hemen bırakmadım ölçtürmeyi.

size saçma gelecek ama, aşık olunca geçiyor. ya da aşk kadar kafanızı ve hayatınızı meşgul edecek gerçek bir olay olduğunda. bir de baktım ki koşuşturmaca arasında unutmuşum tansiyonu kafaya takmayı.

kendinizi yorgun hissedip hissetmediğini önemsediğiniz her an, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. festivallere, film gösterimlerine gidin. tanıdıklarınızı yemeğe çağırın, siz gidin. zamanla geçecek. kendinizi takıntılı hissetmeyin. herkesin takıntılı olduğu bir dönemi vardır, bu normal. geçecek.
  • lovemyself  (07.10.22 00:32:00) 
Sizde OKB olabilir


  • beemaker  (07.10.22 02:38:59) 
Aylardır değişen semptomlarla branş branş gezdim. Doktorlar bişey yok deyip yolluyor. Etrafımdaki herkes panik atak diyip durdu. Yalnız dediğim gibi semptomlar değişiyor ya işte taşikardi yerini nabzın yavaşlamasına bıraktı misal. Nabzım yavaşlıyor tansiyonum çok çok füçüyor ve yükseltemiyorum. Ve panik atak nabzı yükseltiyor düşürmüyor. O yüzden hormonal olabilir diye endokrine gideceğim. Panik atak olmuş olması sadece panik atak olduğu anlamına gelmiyor yani. Sizde de okb vs vardır yoktur bilemem ama okb olması aynı anda başka bir sıkıntı olmayacağı anlamına gelmez. Kan değerlerinize baktırdınız sanırım ama bir de ayrıca hormonlara baktırın siz de bence. Endokrine gitmediyseniz bi de oraya gidin. Doktor bişeyiniz yok derse de içiniz rahatlar en azından


  • yazdonumu  (07.10.22 04:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.