[]

Oje süren erkekler gay mi ?

Ev arkadaşı olmak için evi görmeye birisi geldi, honofobik falan değilim tartışma başlatma amacım da yok. Sadece merak ediyorum, dışarıda da gördüğüm ve ilk defa oturup konuştuğum için bir çeşit tarz mı değil mi yoksa gaylik sembolü mü merak ettim. Lokasyon londra, sarı uzun saçlı film karakteri gözlüklü tam avrupalı diyebileceğimiz bir arkadaş geldi elinde mavi ojeler. Gay gibi de değildi de hafif bi feminenlik de vardı. Bunu gayler mi yapıyor özetle yoksa tarz mı?




 
Nasıl bir cevap bekliyorsunuz bilmiyorum ama tanıdığım, gördüğüm hiçbir gay erkeğin oje sürdüğünü görmedim. Bu sizin sorduğunuz kişinin heteroseksüel olduğunu mu gösterir peki? Hayır.

Bilemeyiz. Sormadan siz de bilemezsiniz, burda sizi tatmin edip hiç ona sorma ihtiyacı hissetmeyeceğiniz nasıl bir cevap alabilirsiniz ki zaten.
  • akhenaten  (06.10.22 21:34:40) 
punk, emo vs gibi tarz sahibi insalarda rastlamışlığım var. cinsel değil tarzla alakalı bence


  • sttc  (06.10.22 21:35:22 ~ 21:35:46) 
Hayır. Aksesuar nasıl anlamlandırdığımızla alakalıdır fakat gaylik ve feminenlik için bir karinedir.


  • beemaker  (06.10.22 21:36:43) 
Oje suren erkek arkadaslarim var. Gay olmayani da var. Tirnak boyamanin veya makyajin kadinlara has bilinegelmesine anlam veremiyorlar. Begendikleri icin de bazen birkac parmaga bazen parmanklarin tamamina oje suruyorlar.


  • summer timetable  (06.10.22 21:36:50) 
Tarz


  • Hallegadola  (06.10.22 21:49:24) 
bilgilendirme : gaymiş..


  • garavel  (06.10.22 23:35:46) 
Maskulen erkek işi olmadığı kesin.


  • olaylar olaylar  (07.10.22 01:29:03) 
oho ne "taş fırın" adamlar var gay olduğu anlaşılmayan. İlk bakışta yağız delikanlı, sevgilisinin yanında tam bir leydi.

O işler çok karışık. Özellikle lonndra gibi bir yerde. Büyük ihtimalle değildir, tarzı öyledir. "Feminen" görünüp kadın mıknatısı haline gelen adamlar da var. Ya da kadınlarla birlikte olup arada bunu da deneyenler var.

O yüzden takılmayın.
  • anten  (07.10.22 10:51:35 ~ 10:52:21) 
oje feminenlik değildir.


  • ShadowOfMoon  (07.10.22 12:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.