[]

Cumhurbaşkanı ne dedi?

Siyaset konusunda bir tartışma başlatmak, fikrimi söylemek için sormuyorum. Konuyu takip edemediğim için birkaç cümlelik özet rica ediyorum sadece.

Kemal Kılıçdaroğlu "başörtüsü ile ilgili kanun teklifi veriyoruz, destek bekliyoruz" dedi.
Bir gün sonra Cumhurbaşkanı bir konuşma yaptı.
Ardından "Kılıçdaroğlu kötü duruma düştü, terste kaldı, gol yedi" benzeri yorumlar gördüm ama sebebini anlayamadım.

Cumhurbaşkanının hangi söylediği şey bu yorumlara sebep oldu?

 
Erdoğan başörtüsü artık bir sorun değil dedi ve 2008de sunduğu ve eleştirilen anayasa değişikliği yapalım samimiysen dedi. RTE parmağında oynatıyor KKyı, sıfır vizyon. Keşke birisi kendisine memleketin en önemli sorununun ekonomi olduğunu iletse kendisine :-/


  • euteamo  (06.10.22 20:17:41) 
bilale anlatir gibi: www.youtube.com


  • freedonia  (06.10.22 20:29:29 ~ 20:30:59) 
Cumhurbaşkanımız CHP'yi samimiyet sınavına davet etti. Kılıçdaroğlu şayet teklifinde samimiyse yeni anayasa başörtüsüne anayasal güvence verelim sizde destek olun dedi.


  • beemaker  (06.10.22 21:02:28) 
Yukarıdakilerden anladığım kadarıyla bir on yıl yeni anayasa yapıyoruz ile oy kazandım, bir on yıl da anayasada başörtüsünden oy kazanırım demiş.

Evet başörtü bu ülkede ekmekten önce gelir, çünkü inançtır. Bunu idrak edemeyenler yüzünden memleket 50-60-70 yıldır kaybediyor. Salın bi insanları, cumaya gideni, başını örteni, sakal bırakanı vs. Bu korku olduğu sürece havanda su dövülüp durulur memlekette, bıktım valla…
  • epitaf  (06.10.22 23:21:15) 
Kılıçdaroğlu oy toplamak için başörtüsü desteği yaptı. Cumhurbaşkanı da, daha dün eleştiriyordun diyerek Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü aleyhine söylediği ne varsa video haline getirip izlettirdi. Sonrada, madem samimisin, gel anayasal değişikliğe gidelim dedi. Siyaset böyle işte, oy için tükürüğünü yalarsın bazen, ama rakibin bunu yüzüne yüzüne vurur.


  • el conquerador  (07.10.22 01:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.