[]

Çalışma sandalyesi hk. (herman miller, nurus vs.)

sırt ağrılarım arttı, sandalyemi değiştirmem lazım. kötü bir oyuncu sandalyesi kullanıyordum zaten.

şimdi sorum ise şu;

www.shop.bms.com.tr

herman miller bu

www.beymen.com

nurus ise bu.

arada hayvan gibi bir farkı var tabi ki.
ancak bu ikisi arasındaki fark yalnızca "prestij" kaynaklı mı? yoksa gerçekten bu akdar farkeer mi?

nurus daha önce hiç kullanmadım, malzeme kalitsini bilmiyorum. nurus almak üzer mi? veya başka bir şey önerir misiniz? neticede 10bin tl de az bir para değil, alıp da kötü kaliteli bir malzemeye, ergonomiye aykırı bir sandalyeye vermek istemem bu parayı.

tamamen bel ağrılarım için alıyorum, nurus bu talebimi doğru karşılamıyorsa farklı fiyatlara da yönelebilirim.

 
Bende Haworth'un sandalyesinden var, ama deneyimlerime gore bel/omuz/sirt agrilarinin kaynagi nadiren sandalyenin kendisi oluyor.

Yani sandalye degistirince agrilariniz buyuk ihtimalle kaybolmayacak. Yapmaniz gereken oturma pozisyonunuzu duzeltmek, saat basi hareket etmek (chair yoga, esneme hareketleri vb) ve mumkunse spor.

Gecmis olsun.
  • sertac akin  (06.10.22 18:54:48) 
hocam benim elimde çok düzgün durumda 2 tane nurus var bi tanesini sana satabilirim. bu arada ben memnunum


  • Ranchoddas  (06.10.22 19:01:06 ~ 19:01:57) 
Pc başından çalışıyorum bende de bel ağrıları var. söylediğiniz markaları hiç kullanmadım o yüzden onlar hakkında bir şey diyemem ancak ben şunu aldım;

www.sedunamobilya.com

gerçekten rahatladım. hem oturulan yer çok yumuşak hem asla belim ağrımıyor buna oturunca. bir de bir sürü yol gidip bu markanın showroom'unda özellikle denedim beğenip aldım. size tavsiyem kesinlikle bu kadar para verecekseniz, eğer imkanınız varsa gidip deneyin öyle alın. ben önceki koltuğu denemeden internetten aldım 6 ay sonra bel ağrılarım başladı ve hemen elden çıkarmak durumunda kalmıştım.
  • ilgeru  (07.10.22 00:16:27) 
bunları pek bilmiyorum ama daha ekonomik fiyat performans sunanları inceleyebilirsin. mertsit


  • mertk  (09.11.22 14:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.