[]

arabasını kiralayanlar var mı

kiralama şirketleriyle anlaşıp veya rastgele sahibinden.com gibi yerlerden bulup?

sigorta yaptırınca ceza vs yeme sorunu da olmuyormuş galiba.


 
O topa hic girme.

Bu amatorce olacak bir sey degil.senin yaptiracagin kasko ile kiraLama sirketinin yaptirdigi kaskolar arasinda farkliliklar var.her sey yolundayken guzel imkan gibi geliyor ama ama aksilik durumunda kiralayan ortadan kaybolmazsa bile sen arac sahibi olarak risk altindasin.en kotuyu dusunme basit alkollu kazada bile karsi tarafin kaskosu once sana yonelir,sen mecbur odersin sonra sacma sapan islerle ugrasmak zorunda kalabilirsin.

Bunu girisimden korkan bir karakter olarak degil aksine en basit girisimi bile destekleyen ya da dene ne olacak ki diyen birisi olarak yaziyorum.karli oldugu donemde sigorta firmalarina ikame arac tedarigi isi yapmistim bir donem cok saglam sozlesmelerimiz,kaskolarimiz hatta musterimiz sigorta sirketleri oldugu sekilde bile her gun yeni bir macera yasiyorduk.kisaca ben girmeni tavsiye etmem.
  • duptıs  (06.10.22 17:17:38 ~ 17:21:42) 
araç kiralama işinde olan bir tanıdığım var. temiz insanlar temiz şirketler hep kurumsal şirketlerden kiralıyor, bizim gibi ofislere anca kurumsallardan kiralayamayan, sicili bozuk veya ehliyeti olmayan, ya da kredi kartı olmayan, banka hesabı bloke olduğu için elden para vermek isteyen vs sıkıntılı tipler kalıyor diyordu. mafyatik bağlantıların yoksa kesinlikle girilecek bir iş değil.


  • roket adam  (06.10.22 17:42:04) 
Aman diyeyim. Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olursunuz yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi o tarz şirketlerden araç kiralayanların geneli kurumsal şirketlerden araç kiralayamayan sıkıntılı tipler en iyi ihtimalle aracınız haşat olur. Bir de o tarz yerlerden araçlar pek hayırlı işler için kiralanmaz Allah muhafaza aracınızda uyuşturucu yakalanır kabak sizin başınıza patlar sonra hakime durumu izah edemezsiniz çünkü yaptığınız iş yasal değil.


  • beemaker  (07.10.22 02:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.