[]

Lazer Yazıcı

ya bi süredir yazıcı almayı düşnüüyrodum zaten. tanklı mı alsam, onu mu alsam vs. derken.

siyah beyaz bir lazer yazıcının bana yeteceğine emin oldum.

bana hnagi markanın hangi ürününü önerirsiniz?

macos'e kurulumu kolay olsun, wifi'si olsun. kağıt takılma vb. problemler minimum seviyede olsun istiyorum.

bütçem de yüksek değil 3000tl yi çok geçmesini istemiyorum

www.amazon.com.tr
www.amazon.com.trıcı/dp/B07S61ZJCS/

şunu falan gördüm ama hiçbirine emin olamıyorum bilgim olmadığı için.

bir de kartuşları genelde 400 lira civarı gözüküyor, bu fiyat doğru demi? bi anda 2000tl ile falan karşılaşmam demi?

 
macos konusunundan emin değilim ancak genelde brother tavsiyesi veriliyor yazıcı konusunda.


  • inheritance  (06.10.22 10:51:04) 
murekkepli yazici: bunlarin tankli ve tanksiz olanlari var.

kullanim farki, tanksiz olanin kartusunu cikariyorsunuz ve yan sanayi murekkep ile doldurabiliyorsunuz. orijinal kartus 250 tl civari(daha pahali da olabilir). bir kartusu yan sanayi murekkep ile doldurdugumda 300 sayfa cikti almistim. murrekkep dolumu sirasinda eliniz biraz murekkep olabilir. ayrica doldurmak icin kitler var. kartusun uzerini deliyorsunuz ve siriga ile basiyorsunuz.

tanksiz yaziciyi tankliya donusturme kiti de satiyorlar. ugrasmak isteyen bu yola da gidebilir.

tankli yaziciyi cok fazla cikti aliyorsaniz alin. cok uzuza geliyor. soylenen problem, uzun sure kullanmayinca tanksizda oldugu gibi murekkep donuyor. bu problem asiliyor fakat elimiz yine murakkep oluyor. biraz pis yani.


lazer yaziciya gelelim. bu en hizli ve elimizi ayagimizi kirletmeden cikti aldigimiz yontem. bunlarin yan sanayi tonerleri satiliyor link. bu toner ile 1000-1200 sayfa arasi cikti aliyordum. orijinali pahali tabii. yan sanayi dolu toner 100-150 tl

tam burada toner tozu giriyor isin icine. bazi tonerler cipli oluyor. cipli toner kotu. yazici illa cip istiyor. cipsiz toneri insan, toner tozu alarak doldurabilir. fakat toner tozu cok kucuk partikuller icerdiginden nefesle istemeden de olsa cekmek sagliga zararli diyorlar.

Çipli Tonerle, Çipsiz Toner Arasındaki Fark! www.texttoner.com

samsung lazer yazici almayin cipli. yazici olmasi gereken fiyattan cok ucuz ise toneri pahalidir. tonerde gecirirler iste.

doldurulabilir toner ozelligi olan(cipsiz) brother marka, daha once onerildigini gordugum yazici:

wifi`siz: www.akakce.com

wifi`li: www.akakce.com

sanirim tarayici ve fotokopi ozelligi yok bunda.

bunun yan sanayi tonerini de satiyorlardir diye dusunuyorum.
hep yan sanayi demisim. muadil diyorlar, oyle aratin.


neyse son olarak "cok kazanan ve para algisini kayybettigini" soyleyen birinin, aylardir bir yazici secememesine dayanamayip yazayim dedim. kolay gelsin.
  • istiririm yalarim bir de  (06.10.22 11:00:34 ~ 12:39:02) 
en iyi lazer yazıcı toneri ve dolumu en kolay bulunan ve yapılan yazıcıdır. Yoksa toneri çipi derken o iş yazıcı maliyetini geçer ve yeni dertler ekler. Yazıcı lazerde inkjet de olsa en önemli kısmı toner ve mürekkebi.

Bu yüzden aşağıdaki siteden satın almasan da, sattıkları yazıcılara ve dolan tonerlere muadil tonerler bak. Zira bunlar piyasada toner dolumunu en kolay halledebileceğin modeller olacaktır. Ondan sonra alacağın yazıcıya karar ver.

www.bitmeyenkartus.com.tr
  • yeninesiltupcu  (06.10.22 11:42:08) 
Brother var evde, ios ve macte hic sorun yok. Hep wireless uzerinden yazdiriyoruz. Toneri 25 pound mu neydi, baya uzun sure gidiyor ama sadece siyah rengi var. renkli cikti feren modelleri de vardir herhalde


  • fakyoras  (06.10.22 13:05:44 ~ 13:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.