[]

six feet under

başta six feet under olmak üzere sırayla this is us, olive kitteridge, an with an e, gilmore girls gibi dizileri çok sevmiş ve yerine koyacak yeni şey bulmakta gittikçe güçlük çeken biriyim. üzerime bunlar gibi bi dizi atın be. litfen. /:




 
Seinfeld
Friends
Bosch
Mare of Easttown
I know this much is true
Yellowstone
The Sopranos
House MD
What we do in the shadows
Scrubs
Arrested development
Fleabag
Dexter
The x files
Parks and recreation
  • gabe h coud  (05.10.22 16:13:58) 
Gilmore Girls'ü kesintisiz bir döngü halinde izliyorum, yerine hiçbir şey konmuyor. Ama yine de
The Marvelous Mrs. Maisel var, yine Palladino'ların dizisi, Gilmore Girls minnoşluğunda sayılır.
Sizin örnek verdiğiniz dizilerle hiç ilgisi yok ama Nathan Fillion sevgim dolayısıyla Castle önereceğim, dizideki karakteri çok eğlenceli.
  • kobuzchu kiz  (05.10.22 16:16:58) 
Aile merkezli komedi/drama arıyorsunuz sanırım. Aklıma gelenler:
Parenthood
The Fosters
Jane the Virgin
Queen Sugar
  • peki madem  (05.10.22 16:19:21) 
sfu en sevdigim dizilerden biri. onun gibi iz birakan bir dizi tavsiyesi olarak,

my brilliant friend.
  • buenosdias  (05.10.22 16:20:40) 
herkese deev teşekkürler. bir sürü alternatifim oldu (= bu arada eklememişim ama parenthood, my brilliant friend, seinfeld, fleabag, modern family de çok sevdiğim diziler arasında. önerilerden anlıyorum ki sorarak çok da iyi güzel yapmışım, hepinizesarılıyorumkalp.


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (05.10.22 17:26:05) 
Six feet under ile benzer hissiyat veren leftovers ı şiddetle öneriyorum


  • rebecca  (05.10.22 21:23:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.