[]

IELTS'te bilgisayarlı paper farkı?

Konuşma zaten yüz yüze oluyomuş sanırım. Diğer üçü için bilgisayarlının dezavantajı var mı sizce? Bi de ben kişisel olarak elle yazı yazmayı çok sevmediğim için bilgisayarda yazı yazma fikri daha sıcak geliyor ama konuştuğum kişiler hep paper girmiş bilgisayar çok rahat olmaz diye.

Bilgisayarlı sistemde giren var mı burda, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?


 
özellikle writing için bilgisayar çook daha rahat. Kelime sayısını görüyorsun, araya kelime cümle ekleyip çıkarabiliyorsun. (sadece klavye British klavyeydi, noktalama işaretleri nereden çıkıyor biraz kurcalamak gerekiyor :D)

listeningde not almak için kağıt veriyorlar ama ben direkt yazmıştım hiç gerek olmadı.

readingde "highlight" özelliği var, üstünü çizebiliyorsun. Gayet güzel.

British Council'in sitesinde bire bir denemesi var. Onu çöz sistemi görürsün.
  • nhk ni youkosu  (05.10.22 13:14:52 ~ 13:15:34) 
Peki IDP mi British Council mı? Hangisi daha iyidir sınav için?


  • nundu  (05.10.22 13:33:15) 
sadece speaking'deki uzmanları kendi çalışanları olmalı, bir de yaptıkları mekanlar kendi ayarladıkları mekanlar. Hangisi daha konforlu bilemem. Sorular vs. aynı havuzdan random geliyor diye biliyorum.

Ben British ile iki kere girdim.
  • nhk ni youkosu  (05.10.22 13:47:09) 
Hocam bilgisayar her açıdan çok daha rahat bence paper'a göre. Konuşma sınavı en son isteğe bağlı yüzyüze veya online seçilebiliyordu, ben yüzyüze seçmiştim. British council idp'ye kıyasla daha sağlıklı bir alan sunuyor bence sınava girecek kişiye, idp'ye giden arkadaşlarımın deneyimleri çok hoş olmamıştı. Başarılar.


  • kedili teyze  (05.10.22 13:48:28) 
bilgisayarlı sistemde daha yavaş yazma durumunuz olabilir.


  • gabe h coud  (05.10.22 14:26:06) 
idp


  • bugisme  (05.10.22 22:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.