[]

Bankalarin Sesli yanit sistemini nasil atlatiyorsunuz?

Bugun sinir krizi gecirdim, mobil uygulama beni atti, parolami degistirtti ve butun gun bi bok yapamadim bu yuzden. Acil odemem vardi; ama sesli yanit sistemi denen gerizekali ‘neden musteri hizmetlerine baglanmak istiyorsunuz vs’ dedi ve verdigim yanitlari yine kendine yonlendirdi? Bu gerizekali sistem bi bana mi islemiyor, cok itici degil mi ya? Garanti’ninki extra itici zaten.




 
3 kere ardarda müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum de, bağlanır


  • jelly bear  (04.10.22 21:39:33) 
Küfür edince bağlanıyor demişti eskiden MH de çalışan bu arkadaşım


  • Gebeş kaplumbağası  (04.10.22 21:46:01) 
Bir tanıdık "şikayet" ile ilgili bir şey deyince atlatıyorum demişti. Denemedim hiç. Bankayla ilgili değildi ama.


  • sevilen progressive türkücü  (04.10.22 21:47:33 ~ 21:48:28) 
Google'a yazıyorum. Genelde nasıl müşteri hizmetlerine bağlanabileceğim yazıyor.
Örnek: www.kredibankalar.com

  • michael_knight  (04.10.22 22:01:21) 
bazı bankalara "beni aradınız" veya "beni aramışsınız" deyince bağlanıyor :)


  • mr.goodcat  (04.10.22 22:05:31) 
söylediğim şeyi anlamayınca ana avrat küfür ediyorum o zaman müşteri temsilcisine bağlanıyorum.


  • false pretension  (04.10.22 23:02:47) 
2 kez hebele hübele hüp deyince hemen bağlıyor. şaka gibi ama gerçek, deneyin.


  • makarnavodka  (04.10.22 23:04:28) 
surekli sifira basarak


  • cooperr  (05.10.22 06:00:12) 
anlamlı, mantıklı kelimelerle derdinizi anlatmaya çalışırsanız ve derdinizin sistemde karşılığı yoksa, anladığı en yakın birime yönlendirmeye çalışıyor.

konuşma engeliniz olabilir. gerçi konuşma engelli birine dalga geçer gibi "dediğinizi anlayamadım," ne dediğinizi duyamadım", "bir de şöyle deneyelim" diye karşılık veriyor

tani tonutmatı bu tetilde olan biriti olabililtinit. ittediğinit tadal tetli tanıt tittemine tonutun ne dediğiniti anlatamattınıt.

kelimeyi de anlamlı bir şeye benzetemeyince bağlıyor müşteri temsilcisine.
  • kibritsuyu  (05.10.22 13:57:21) 
beni aramıştınız dersen, operatöre bağlıyor genelde.


  • dovletbizebokmir  (05.10.22 20:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.