[]

Bir ay önce sahiplendiğim yaşlı sokak kedisi veteriner dönüşü kaçtı

Kedi 9 yaşında; veterinerden dönüyorduk, kutusunun kapağını açtı apartmanın önünde ve kaçtı. Bir saattir arıyorum yok, ne yapacağım nasıl bulabilirim? Çok kötü bir durumdayım.




 
Kedi çok hastaydı, tedavi için aldım, ayrıca kutudan kaçtı ve zaten orda rahatsızdı. Evle bi sıkıntısı yoktu bize sokuluyordu vs. Hapsetmek için almadım, ölmesin diye aldım.


  • nefertarii  (04.10.22 15:41:31) 
Geri döner bence umudunuzu kaybetmeyin. Benim kedim yarı ev yarı sokak kedisi, bazen kayboluyor ama evi bildiği için geri dönüyor hep.


  • peki madem  (04.10.22 16:15:13 ~ 16:16:16) 
O bölgenin kedisiyse çok uzaklasmamistir,üzülmeyin, bulursunuz eminim, yukarıda yazanları da sallamayın, 9 yaşında bir kediye en zor zamanlarında yuva olduğunuz için tesekkurler.


  • hipopotamus  (04.10.22 17:16:01) 
Kedileri bazen kendi iyilikleri için "hapsetmek" gerekiyor. Ne kadar vicdansızca bakmış bazı arkadaşlar.

Siz umudu kesmeyin, sevdiği konserve mamayı açıp öyle dolaşın mahallede. Ben de teşekkür ederim hasta ve yaşlı bir kediye yuva olup onunla ilgilendiğiniz için. Umarım bulursunuz.
  • inawen  (04.10.22 20:17:42) 
:D aynısını yaşadık. Eğer veteriner yakınsa, kedi daha önce takıldığı yerlere geri gelecektir.


  • Ley  (04.10.22 20:33:06) 
Kediyi az once apartmanin bahcesinde gordum, ama beni gorunce kacti yine. Yarin deneyecegim konserve mamayi.


  • nefertarii  (04.10.22 20:50:31) 
konserve mama, kullandığı kumu (kabıyla) ve tişörtünüzü yattığı yastığı etrafa koyarsanız gelir. apartmanın kapısını açık bırakırsanız içeri bile girer. benim 3 kere kedim kaçtı balkondan. bu yöntemlerle geri geldi kendi kendine.

lütfen baştaki gereksiz ve kalitesiz cevapları da umursamayın.
  • false pretension  (04.10.22 23:05:41 ~ 23:06:38) 
Arkadaslar kediyi buldum, kurban oldugum sabah apartman kapisinin onunde beni bekliyordu. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim.


  • nefertarii  (05.10.22 12:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.