[]

Sıcak su torbası

İkk kez sıcak su torbası aldım kullanma kılavuzunda kesinlikle kaynar su kullanmayın, 50 derece su kullanın diyor. Önce biraz ılık su, sonra kaynar su dölmeyi düşünüyorum göz kararı. 50° ayarlayamayabilirim.

Bu şekilde kullanım doğru mudur, nasıl yapayım?


 
Neden kaynar suyu 10 dakika bekletip doldurmayı düşünmüyorsunuz?


  • rockinside  (04.10.22 10:03:12) 
hayatım boyunca kaynar su kullandım , 50 derece ısıtmaz gibime geliyor :/


  • benaslinda  (04.10.22 10:39:00) 
önerilen sıcaklık 50-60 derece arası. kaynar su torbaya zarar verip delinme riskini artırıyor. olası bir kazada üzerinize kaynar su dökülmesi yerine 50 derece su dökülmesini tercih edersiniz.


  • coldegezenkutupayisi  (04.10.22 10:58:03) 
Yılların kullanıcısıyım, kaynar suyla kullanırım ama iki önemli husus var. Birincisi, suyu koyduktan sonra havasını alın ve kapağını öyle kapatın. İkincisi, kapattıktan sonra akıtıyor mu diye denemek için lavabonun üstünde ters şekilde sallayın. Sonrasında ince bir el havlusuna sararak ısısını sizi yakmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.


  • inawen  (04.10.22 11:01:25) 
Genelde kaynar su ile kullanıyor insanlar. Fakat bir süre sonra patlama riski artıyor eskidikçe. Bacağını çok ciddi yakan arkadaşım var bu şekilde.


  • hedep  (04.10.22 13:01:42) 
@inawen +1
Ama kettle kapandıktan sonra 5-10 dakika bekleyip doldurun.

  • kobuzchu kiz  (04.10.22 14:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.