[]

Columbia'ya para bayılmaya değer mi?

Mont alacağım. Değer mi o kadar para bayılma? Altıktan sonra tabii rahat bi 5 sene kullanacağım.




 
bende 2-3 sene önce aldığım kalitelilerinden var gayet güzel ama yarı fiyatına hatta daha da azına yerli markalardan iyi olanlardan da var neredeyse aynıya yakın. alacağın çok spesifik özel değilse iyi yerliler daha performanslı oluyor.


  • avatar is back  (03.10.22 21:57:18) 
Ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum bir tane model. kendiminkini de tarz olarak çok sevdiğimi söyleyemem ama pratik (bol cepli, su geçirmez vs.), nispeten her şeye uyan bir tarzı var. Sıcak da tutuyor tabi, dolayısıyla kışlarımın vazgeçilmezi diyebilirim. Bendekinin tek sorunu çok ağır olması. Belki yenilerde bu sorun giderilmiştir ama kaz tüyüne geçince baya rahatlıyorum mesela. Bugün alsam columbia yerine patagonia alabilirdim belki, bu tarz outdoor montta.


  • mirafiori  (03.10.22 21:59:01) 
alacağım çok spesifik özel değil. Düz boyner'e gideyim o zaman.


  • put it in your appropriate place  (03.10.22 21:59:23) 
Beden ortalamadan farklıysa, S veya XXL gibi, outlet mağazalarına bir bakmanızı öneririm aynı montu yarı fiyatına bulabiliyorsunuz.


  • uvcray  (03.10.22 22:25:09) 
decathlon fiyat konusunda 8 de 1 fark var. columbiada kalite süper değil sonuçta. düzgün temizlenirse makinada dışını yıkamazsanız decathlonda 5 sene idare eder.


  • fukka  (03.10.22 22:42:06 ~ 22:43:04) 
Abd’den almıştım bir mevsimlik columbia 20 dolara 3 yıldır giyiyorum hiç eskimedi, su geçirmez, sağlam ve şık. Ama aynı dönemde aldığım decathlon için de aynılarını söyleyebilirim. Columbia TR’de ve Avrupa’da çok pahalı, bence o kadar para vermeye değmez. Decathlon da aynı işlevi görüyor.


  • but that was just a dream  (03.10.22 23:35:34) 
Amazonda güzel indirimler oluyor. En az yarı fiyatına hatta 3te 1 fiyatına alabilirsiniz. Almanyadan gönderiyorlar.


  • jepa  (03.10.22 23:49:39) 
valla dostum eğer Erzincan'da falan yaşıyorsan belki evet ama istanbul sakini birisi olarak bir monta 5-6 bin lira vermeyi gereksiz buluyorum. decathlon'daki montlar fazlasıyla işimi görüyor. 5 sene idare etmezse de gider yenisini alırım. 10 sene idare etsin gibi bir takıntım yok, modası da geçiyor zaten, 10 senelik montla gezmek de istemem.


  • roket adam  (03.10.22 23:52:35) 
Euro 3 lirayken 25 euroya bir Columbia termal yelek almıştım. Hala kullanıyorum ve taş gibi.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (04.10.22 00:16:48) 
Mont bilmem ama benim geçen sene asgari 3500 falan iken 1600 lira gibi bi para verip aldığım bot 3 ay gibi basit şehir kullanımında yırtıldı, bildiğin yırtıldı yani. Normalde doğa sporları ile uğraşan insanların aldığı bir ürün. Geri gönderdim kontrole ama yapabileceğimiz bir şey yok diyerek bana geri yolladılar. Bana göre pişmanlık


  • bi anlatabilsem dunya degisir valla bak  (04.10.22 04:27:08) 
Ben almadım, nedenini anlatayım.

Askında geçen sene gözümü karartıp alacaktım bi denemek için ama ısınamadığım iki şey var. Birincisi günlük kullanım için tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Marka zaten outdoor üretiyor, haliyle o tasarımlar da daha çok doğa yürüyüşlerine falan uygun.

İkincisi çok üşüyen bir insanım ve o incecik şeyler hiç beni korur gibi gelmiyor hala. Ama insanlar kaz tüyü hiç üşütmüyor vs. diyordu hep ancak almaya gittiğim gün mango man'de tam istediğim gibi baya kalın, kapüşonu ve içi yünlü baya güzel bir mont gördüm hem de bu da kaz tüyü :D kaz tüyü olunca da kapkalın olabilen mont oluyormuş demek ki dedim ve baktım ki fiyatı da 900 lira. O sırada columbia montlar 3.500-4.000 arasındaydı.

Mangodan aldım çıktım, mutluyum. :D
  • akhenaten  (04.10.22 06:46:22) 
illa columbia alıcam diyosan metro marketlerde de indirimler oluyo. 1000 liraya dün kadın kışlık mont vardı.
bence değmez bu arada. kuzey avrupa ülkelerinde yaşamıyoruz sonuçta. hem o kdr sert kış yaşamıyoruz hem de gelir düzeyimiz aynı değil:)

  • sirkelimon  (04.10.22 10:08:43) 
değmez.

son zamanlarda aldığım Columbia ayakkabı polar filan eskisi gibi kaliteli değil. onun yerine craighoopers alıyorum.
  • babilfish  (04.10.22 11:22:24) 
2010'da aldığım columbia montumu halen canavar gibi kullanıyorum.
kışın sadece içime bir tişört giyip atıyorum kendimi sokaklara.

bir tane de north face var. o da aynı şekilde.

farklı alternatifleri denemedim ama her ikisi de verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
  • teritori  (04.10.22 13:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.