[]

Emekli maaş banka degisikligi

Maas aldığımız bankadan kredi kartımız var ve kredi kartı borcumuz var maaş aldığımız bankaya. Çektiğimiz kredi vs. Başka bir durum yok. Bu durum maaşı Başka bir bankaya taşımaya engel mi? E devlette "sistem kapalı olduğundan banka sube değişikliği yapılamaz" diyo. ayrıca. Geçen hafta böyle birsey yoktu. Taşıma işlemi yapilabiliyordu. Bu nedir ayrıca?




 
30 eylül sondu.


  • kibritsuyu  (03.10.22 14:09:11) 
Bizim tasiyacagimiz banka Ekim sonu son.


  • 4seneayniyerdeduramam  (03.10.22 14:48:04) 
Kredi borcunuz yoksa her türlü maaş taşıma yapabilirsiniz. Kredi kartı borcu maaş taşımaya engel değildir. Öncelikle şuan maaş aldığınız bankaya giderek kmh hesabı varsa kmh hesabını mutlaka komple kapatın. Bu bankadan maaş promosyonu kullandıysanız (e-devlette taşıma yapılamayacağını söylediğine göre kullanmışsınız) promosyon iptal talebinde bulunun, müşteri temsilcisi kullandığınız promosyon günü kadar size ücret çıkaracak onu ödeyin ve bir kaç saate maaş taşımanız açılacak. Maaşı taşımak istediğiniz bankaya giderek veya mobil uygulama üstünden maaş taşımanızı gerçekleştirin.

Bazı bankalar kademeli promosyon veriyor. Asıl promosyon 6000 tl, yanında gelen eklerle 7500tl oluyor. E-devlet üstünden taşıma yaparsanız ek promosyonu alamazsınız. Bundan dolayı ya şubeden yada mobil uygulamadan taşıma yapın.
  • krtkartal  (03.10.22 22:11:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.