[]

yüzüklerin efendisi dizisinde kafama takılan durum?

bu dizi şimdi sauron'un nasıl sauron oldugunu nasıl yüzükleri dövdüğünü kötü oldugunu anlatmıyor mu?

e dizi de sürekli sauronu bulmaya ve yenmeye calısıyorlar. bu nasıl iş adama daha yüzüğü ele geçirmedi ki ? bu nasıl iş?


 
cevap olur mu bilmiyorum ama dizinin toplam süresi sanırım 75 saat civarı.
biz daha sadece 7 saatini izledik.

  • patronaj1  (03.10.22 11:22:26) 
hayır henüz yüzüklerin yapılmadığı dönemdeyiz. zaten son bölümde adar karakteri sauron'un kuzeye gidip yeni bir güce ulaşmaya çalıştığını falan söylemişti


  • edaddy  (03.10.22 13:08:04) 
güç yüzükleri 2. sezonda, en geç 3. sezonda oluşturulacak.


  • winston insani  (03.10.22 13:47:29) 
arkadaşın sorduğu "adam daha hiç bir şeye ulaşamamışken kötü olduğu nerden biliniyor ki yok edilmeye çalışılıyor" şeklinde. ben de merak ediyorum açıkçası


  • avatar is back  (03.10.22 14:30:23) 
sauron zaten kotu, kitaplardan bagimsiz olarak dizide de zaten galadriel abisini sauron ile yapilan savasta kaybediyor. bunun uzerine sauron'un pesine dusuyor. diziyi atlayarak mi izliyorsunuz?


  • duyulmasi gerektigi kadar  (03.10.22 14:40:49) 
sauron'un kötülüğü 1. çağdan bile öncesine dayanıyor sonradan fark edilen bir şey değil. dizide de galadriel'in kardeşini öldürmesiyle başlıyor galadriel'in intikam hikayesi zaten. dizide anlatılan dönem de 2. çağ dönemi. güç yüzüklerinin yapılma hikayesini de bu dizide görücez daha. toplam 5 sezonluk bir hikaye olarak planlanıyor. yüzükler dövülürken bildiğim kadarıyla sauron aydınlık formunda, bu formu henüz sauron olarak tanınmıyor. bu formuyla elfleri falan katakulliye getirip tek yüzük'ü dövücek kendine de. bunlar zaten dizide işlenicek hikayeler.


  • semaforo de medianoche  (03.10.22 15:08:57 ~ 15:10:18) 
Sauron yüzüklerden çok daha önce de kötü. Kitapta kendini unutturduktan sonra yüzükleri yapmadan önce iyi bir insan olarak insan içine karışıp(annatar ismiyle) inceden fitne fücurla yüzükleri öyle yaptırıyor.

Filmde ise bunu nasıl anlatacaklar meçhul, bikaç karaktere gizem yükleyip bu mu bu mu dedirtiyorlar, kitaptaki Sauron aranızda mesajını kullanmak için. Ama bu da kendi başına bir aldatmaca olabilir, belki de annatar kısmını atlayıp Sauron olarak ortaya çıkarıcaklar. O durumda yüzüklerin yapılış motivasyonuna da kılıf bulmaları gerekicek tabii. Bence git gide kitaptan ayrılacağı için böyle büyük değişiklikler de olası.

Tek ihtimal ilk sezon sonunda bu kötü tepkiler yüzünden yürütücü kadroyu değiştirip lore'a daha uygun bişi yapmaya çalışabilirler. Yapmak zorundalar mı, bence hayır ama lore'un dışına çıkıyorsan ortaya sağlam bi olay örgüsü koyman lazım yoksa kimse ikna olmaz.
  • Bruce  (03.10.22 15:11:26 ~ 15:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.