[]

blockchain developer olmak (solidity rust vb)

Bir kaç kişiyle ayak üstü konuştum, bu alanda ciddi açıklar olduğunu, remote iş imkanları ve fena olmayan işler hakkında bahsetti biraz. araştırınca da biraz doğruluk payını gördüm ama sonuçta bu sektörden değilim ve emin değilim.

yoğun tempolu bir zamanımı kendimi bu alanda geliştirmek için harcamaya ayırmak istiyorum ama yapacaksam çok iyi şekilde tüm riskleri alarak ilerlemek istiyorum. çünkü zaten hali hazırda yurtdışındayım, r ve python vs çalışıyorum öyle yalandan 2 video izleyip makale ile başlayıp bırakmayla uğraşmam. en çokta tr'ye döndüğümde (1-1,5 sene sonra döneceğim) oradan rahatça devam etmek için soruyorum.

bu alanda çalışanlar var mı? hem işin zorluğu nasıldır hem de iş imkanları nasıl? özellikle remote'ta (tr'den çalışmak için) maaşlar nasıl? kariyeri bu tarafa yönlendirmek mantıklı mı acaba?

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.