[]

Dumbledore'un Sırları sorusu

Son filmden pek bir keyif almamakla birlikte son sahnedeki olayda da bir mantıksızlık sezdim açıklayabilir misiniz?

Tamam yine aktı gitti film ama diğerleri kadar bir düşünülmüşlük göremedim ya da altı doldukça daha mı fazla bir şey bekliyor acaba izleyici? Veya yaş ilerledi ondan mı basit gelmeye başlıyor bilmiyorum ama pek fantastik canavar ve derinlik göremedik.

-spoiler alert-

Son sahnede dumbledore un bir türlü aşamadığı kan bağı büyüsü olan bir bilekliği vardı. Ne zaman grindelward a karşı kötü bir şey düşünse onun her yerini sarıp boğuyor gibi oluyordu.

Fakat aynı şey grindelward'da da yok mu? Dumbledore a saldırmayı düşündüğünde neden kendisine engel olmadı? Güya o saldırmış da dumbledore savunma yapmışmış iki kutup birbirini nötürlemiş büyü bozulmuş.

Bir de artık büyü bozulduğuna göre dumbledore un ona saldırmamak için bir bahanesi kalmıyor. Aslında son sahnede bileklik kırılsa dahi ona öldürücü vuruşu yapmaması olayında geçmişteki aşkın gücü vurgulandı büyük ihtimalle.. ama bu böyle devam mı edecek zaafı?

-spoiler alert-

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.