[]

İnsanlar neden dalga geçer

Arkadaşlar kompleksli aşağılık duygusuna sahip insanlar dalga geçer bunu biliyoruz peki kendisiyle barışık özgüvenli insanlar neden dalga geçer?Bunun sebebi nedir?Egomuzu neden tatmin eder alay etmek? Güçlü insanlar neden alay ederler?




 
Karakteri bozuktur.


  • alfired  (01.10.22 20:32:00) 
"Kompleksli aşağılık duygusuna sahip insanlar dalga geçer" cümlesi kompleksli insan cümlesidir. İnsanlar eğlenmek için dalga geçer. Kendisi ile barışık, kişisel gelişimini tamamlamış ve kendini tanımlamak için başka bir kişi ya da grubun onayına ihtiyaç duymayan kişiler ise kendileri dahil olmak üzere birçok konu ile dalga geçerler.

Aşağılamak ile dalga geçmek; hakaret ile de kara mizah aynı şey değildir. Ben, benim anladığım şeylerden söz ettiğinizi düşünerek yorumladım.
  • nawar  (01.10.22 20:46:57) 
gülmek, egosunu tatmin etmek, ortamı neşelendirdiğini zannetmek... saçma salak durumlar.


  • ankarakecisi  (01.10.22 20:48:51) 
ben eğlendiğim için dalga geçiyorum. kendimle de dalga geçerim, hiç sevmem kasıntı insan. belki de kompleksli ve aşağılık duygusuna sahibimdir. düşünmedim üzerine. böyle şeylere fazla kafa yoruyor sıradan insanlar.


  • coldegezenkutupayisi  (01.10.22 20:59:29) 
Navar ben insanları aşağılayan kişilerden bahsediyorum.


  • kiriko  (01.10.22 21:01:45) 
Bilmiyorum doğru bir tespit mi ama kıskançlık, haset, kompleks duyguları olabilir diye düşünüyorum.


  • beemaker  (02.10.22 00:45:21) 
baskıcı toplumlarda yeterli eleştiri yapamayan, kendini ifade edemeyen ya da öyle bir kültürde büyümeyen insanlar alaycı olurlar.


  • avatar is back  (02.10.22 00:47:57) 
avatar is back, aksine baskıcı toplumlarda insanlar robot gibi oluyor yozlaşmanın fazla olduğu toplumlarda herkes herşeyle sınırsız bir biçimde dalga geçebiliyor.


  • beemaker  (02.10.22 01:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.